بررسی نحوه شکل گیری هویت ایرانی- اسلامی کودکان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش در روانشناسی و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: PSYCNF01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 418
نویسندگان
کارشناسی ارشد پژوهش هنر، موسسه مارلیک نوشهر
کارشناسی مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت
کارشناسی زبان انگلیسی، دانشگاه آزاد اسلامی لارستان
کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان شیراز
چکیده
هدف اساسی پژوهش حاضر ارائه راهکارهای اجرایی برای تقویت هویت اسلامی -ایرانی کودکان در مراکز پیش دبستانی می باشد. اطلاعات این پژوهش به شیوه توصیفی و از تحلیل اسناد و مدارک، گزارشهای تحقیقی، منابع چاپی و الکترونیکی استخراج گردیده است. با توجه به پیچیدگی های دنیای کنونی و احاطه شدن کودکان توسط انواع رسانه های دیداری و شنیداری و به ویژه فضای مجازی، و این که هویت اشخاص در دوران کودکی شروع به تکوین و شکل گیری می کند و در دوره نوجوانی و جوانی به تثبیت می رسد، ارائه ی راهکارهای عملی و علمی، قابل اجرا و متناسب با نظام آموزشی و فرهنگ اسلامی- ایرانی در آموزش و پرورش کشور بسیار ضروری می نماید. دوران پیش دبستانی با توجه به نقشی که در شکل گیری شخصیت و هویت هر فرد دارد یکی از مهمترین دوره های زندگی محسوب می شود. با توجه به اهمیت این دوره باید با سرمایه گذاری مناسب در مقطع پیش دبستانی و همچنین فراهم آوردن محیطی مطلوب، زمینه را برای رشد و پرورش کودک فراهم کرد و برای تحکیم و اعتلای هویت ملی نوآموزان در قالبی ایرانی- اسلامی، باید از راهکارهای بسیار ساده و غیرمستقیم و یا به عبارتی نامحسوس استفاده شود. مستقیم گویی در مورد هویت ملی برای این رده سنی نامفهوم و بی فایده خواهد بود.کلیدواژه ها
هویت، اسلامی- ایرانی، پیش دبستانی، کودکانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.