بررسی نقش بازهای محلی و بومی فارس در رشد فکری و جسمانی کودکان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش در روانشناسی و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: PSYCNF01_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 290
نویسندگان
لیسانس علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان کازرون
کارشناسی آسیب های اجتماعی، علمی کاربردی بندرعباس
کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، دانشگاه بوعلی سینا همدان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی، آزاد اسلامی نورآباد
چکیده
بازی یکی از گونه های گذران اوقات فراغت است که بخشی از فرهنگ معنوی یک ملت را تشکیل می دهد و در تمام فرهنگ های جهان از گذشته تا کنون به شکل های گوناگون وجود داشته است. ورزش ها و بازی های بومی مانند موسیقی و رقص های محلی صفت ها و نشانه های هویت فرهنگی یک قوم و ملل هستند که متاسفانه نقش اجتماعی_ فرهنگی آن ها در جهان مدرن به تدریج کمرنگ شده، تا جایی که در بسیاری از مناطق دیگر اثری از آن ها دیده نمی شود. بازی های بومی، یکی از شاخصه های فرهنگی است که حاصل تلفیق شرایط زیست محیطی و باورهای قومی این مرز و بوم است. سوق دادن قشر جوان به سوی بازی ها و سنت های قدیمی که همراه با فعالیت های بدنی و کلامی و ایجاد ظرفی نو برای این مظروف غنی راه خوبی برای رسیدن به نشاط و سرزندگی اجتماعی است. در این پژوهش ابتدا نیاز به شناخت و اهمیت بازی های سنتی در دنیای مدرن مورد تاکید قرار می گیرد. همچنین با بررسی بازی های بومی به تعریف استانداردهای این نوع ورزش و شناخت فرهنگ هر شهر و نوع لباس پوشیدن و گویش آن ها می پردازیم. موضوع این تحقیق استاندارد سازی بازی های سنتی استان فارس می باشدکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.