بررسی ضرورت اتصال قطارهای برقی درون شهری به سیستم های هوشمند
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی مهندسی برق، علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: ECICONFE06_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 166
نویسندگان
لیسانس کامپیوتر دانشگاه شیراز ، مسئول ict سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز
لیسانس الکترونیک دانشگاه باهنر شیراز ، کارشناس مخابرات سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز
لیسانس الکترونیک دانشگاه شیراز ، کارشناس اتاق کنترل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز
لیسانس الکترونیک موسسه آموزش عالی پاسارگاد شیراز ، کارشناس ict سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز
چکیده
هدف مقاله حاضر بررسی تحلیل کاربرد سیستم های مخابراتی در صنعت حمل و نقل ریلی با رویکرد سیستم قطار شهری(مترو) می باشد که از روش توصیفی– کتابخانه ای بهره گرفته است و ابزار گردآوری اطلاعات در این پژوهش کتب ، مقالات ، نشریات ، پایان نامه ها و پایگاه های اینترنتی می باشد. جایگاه و نقش حمل ونقل در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جوامع امروزی بر کسی پوشیده نیست. حمل و نقل یکی از پایه های اصلی توسعه پایدار و متوازن در جوامع بشری محسوب شده و در واقع شبکه های حملونقل با مولفه های مهمی همچون اقتصاد، امنیت و عدالت اجتماعی ارتباط تنگاتنگ دارند. در فرآیند توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها، همبستگی مستقیم میان گسترش حمل و نقل و دستیابی به نرخ رشد اقتصادی بیشتر وجود دارد. به عبارت دیگر همراه با افزایش تولید ناخالص داخلی، میزان ارزش افزوده بخش حمل و نقل نیز افزایش می یابد و به همین دلیل است که توسعه و رشد اقتصادی وابسته به توسعه بخش حمل و نقل است و فعالیت های حمل و نقل از جمله فعالیت های اساسی و زیربنایی برای رشد و تحول اقتصاد به حساب می آید. بنابراین امروزه سیستم های قطار شهری به یکی از ارکان حمل و نقل عمومی در شهرها تبدیل شده اند و در کلانشهرها نبود آنها مشکلات غیر قابل وصفی برای مدریران شهری ایجاد خواهد کرد. بدون شک در سیستمی که ذات و رسالت آن سوای از مسایل حمل و نقل عمومی کاهش آلانده و افزایش بهره وری می باشد، بحث و تحقیق در مورد فن آوری ها و روش هایی که امکان افزایش بهره وری و افزایش بازدهی را به این سیستم پیچیده می دهد بسیار مورد توجه خواهد بود، که تعداد مقالات چاپ شده در سال های اخیر خود گواه این مهم می باشد.کلیدواژه ها
سیستم حمل و نقل هوشمند (ITS) ، قطارهای برقی ، صنعت حمل و نقل ریلی، سیستم قطار شهری ، مترو.اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.