افزایش ایمنی مدارس از طریق مشارکت دانشگاه در آموزش کاهش خطر بلایا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی ایده های کاربردی در علوم تربیتی، روانشناسی و مطالعات فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: EPCS01_708
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 78
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جمشید اکبر زاده

لیسانس حسابداری آزاد مرند

مهدی عظیمی

کارشناسی راهنمایی و مشاوره دانشگاه پردیس علامه امینی

چکیده

آموزش موثر کاهش خطر بلایا (DRRE) می تواند تاثیر بلایا، از جمله تلفات جانی، اموال و آسیب به محیط زیست را کاهش دهد، زیرا DRRE جوامع را قادر می سازد تا خطرات بالقوه را کاهش دهند و برای آن آماده شوند. اعتقاد بر این است که دانشگاه ها می توانند نقشی در DRRE ایفا کنند. نه تنها بر لزوم گنجاندن DRR در برنامه های درسی برای تمام سطوح آموزشی تاکید می کند. بلکه به طور فعال آموزش و به اشتراک گذاری DRRE در جوامع است. این رویکرد جامع، مشارکت دانشگاه را در جامعه گسترش می دهد و تاثیر عملکرد خوب را گسترش می دهد. این پروژه سفرهای میدانی برنامه ریزی شده ویژه و قرار دادن در یک ماژول تحصیلی اختیاری را برای تشویق دانش آموزان سال دوم به ارائه DRRE در مدارس ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان در یک زمینه خارجی ترکیب کرد. این پروژه فرصت هایی را برای دانش آموزان فراهم کرده است تا شایستگی های بین فرهنگی و مهارت های اشتغال پذیری را توسعه دهند. همچنین یادگیری مبتنی بر کار را تسهیل کرد و یادگیری جهانی را از طریق فعالیت های مبتنی بر تمرین افزایش داد. این مقاله یک مدل تعامل آموزش عالی (HE) را برای DRRE معرفی می کند، اثربخشی آموزش و تاثیر آن بر یادگیری دانشجویان را ارزیابی می کند. این تحقیق تاثیر مثبت دانش آموزان HE را که درگیر DRRE در جامعه از طریق سفرهای میدانی و قرار دادن هستند، نشان داد. توصیه می شود که بخش HE مدل های مشابهی را توسعه دهد تا دانشگاه ها را قادر به مشارکت در شبکه های مشارکتی کند که امکان رویکرد موثرتری را برای DRRE فراهم می کند.

کلیدواژه ها

کاهش خطر بلایا، آموزش محیط زیست، بین المللی شدن، قابلیت اشتغال، تاب آوری جامعه، مشارکت جامعه، سفر میدانی، کارآموزی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.