طراحی سیستم تولید ناب برای تولید کشش کریستال شمش نیمه هادی بااستفاده از روش ترکیبی تاگوچی و بهینه سازی شبیه سازی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و توسعه
  • کد COI اختصاصی: ICMET16_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 170
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا احمدخان بیگی

دانشجوی دکتری مدیریت دانشگاه ازاد اسلامی واحد قزوین و استاد دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرج

محمود یزدانی

دانشجوی ارشد رشته مدیریت صنعتی دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرج

چکیده

هدف - هدف از این مطالعه پیشنهاد یک روش نوآورانه در حل طراحی تولید ناب از تولید نیمه کشسان کریستالینگ کشش استکه یک صنعت مهم است. به دلیل پیچیدگی سیستم ، با رویکرد تحلیلی از نظر محاسباتی ممنوع است. بنابراین ، بهینه سازی شبیهسازی برای این مطالعه اتخاذ شده است.طراحی / روش / رویکرد - چهار عامل کنترلی که بر عملکرد سیستم تاثیر می گذارند ، ازجمله استراتژی کشش ، محدودیت های ماشین ، قوانین اعزام و کنترل اندازه دسته ، برای تولید نقشه برداری جریان مقدار حالتآینده تعیین می شوند. روش دو مرحله ای تاگوچی و بهینه سازی شبیه سازی برای تعیین مقادیر پارامتر بهینه برای یک سیستمقوی استفاده می شود.یافته ها - روش پیشنهادی به ترتیب عملکرد سیستم را به ترتیب ۶،۴۲ و ۱۲،۰۲ درصد برای سطح خدماتو توان عملیاتی بهبود بخشید.محدودیت ها / پیامدهای تحقیق - این مطالعه مسائل مدیریت عملیات مانند کاهش راه اندازی ، پیشبینی تقاضا و طراحی چیدمان را بررسی نمی کند.مفاهیم عملی - یک کارخانه تولید کننده شمش کریستال در دنیای واقعی برایمطالعه موردی استفاده شد. نتایج امیدوار کننده است و به راحتی در سایر کاربردهای صنعتی اعمال می شود.پیامدهای اجتماعی - عملکرد بهتر ، سطح خدمات و نرخ کل می تواند به ترتیب باعث بهبود سطح رضایت مشتری و کاهش مصرفمنابع شود.اصالت / ارزش - روش پیشنهادی به طور نوآورانه یک کاربرد عملی را حل کرده و نتایج امیدوار کننده است

کلیدواژه ها

تولید ناب ، بهینه سازی شبیه سازی ، روش تاگوچی ، کشش شمش بلور ، توزیع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.