بررسی کلی بر انرژی تجدید پذیر و کاربرد آن در ساختمان و مواد تغییر فاز دهنده
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت بهینه سازی و توسعه زیرساخت های انرژی
- کد COI اختصاصی: IRCIVILC06_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 663
نویسندگان
دانشجوی دکترای مکانیک ،گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران ، ایران
چکیده
در بهینه سازی ساختمان آنچه بیش از همه اهمیت دارد، تجربه طراح است. در واقع در یک سازه متغیرهای متعددی مثل ابعاد مقاطع با مقدار آنها وجود دارد. اینکه بهینه سازی در کدام بخش به بهینه سازی ساختمان کمک می کند، به تجربه طراح سازه برمی گردد. برای سازه ها و ساختمان های بلند، استفاده از مصالح و مقاطعی که مقاومت بالایی دارند به بهینه سازی ساختمان کمک می کنند. ساختمان ها تقریبا ۴۰ درصد از کل انرژی مصرفی سالانه آمریکا و ۷۵ درصد از تقاضای برق را مصرف می کنند. علاوه بر این، ساختمان ها ۳۰ درصد از کل دی اکسید کربن ( CO۲ ، که گاز گلخانه ای اولیه مرتبط با گرم شدن جو است)، ۴۹ درصد از دی اکسید گوگرد و ۲۵ درصد از اکسیدهای نیتروژن منتشر شده در ایالات متحده را تشکیل می دهند . انرژی های تجدیدپذیر انرژی مشتق شده از منابع طبیعی است که با سرعت بیشتری نسبت به مصرف آن ها دوباره پر می شوند. به عنوان مثال، نور خورشید و باد منابعی هستند که دائما در حال تکمیل شدن هستند. منابع انرژی تجدیدپذیر فراوان هستند و در اطراف ما هستند. سوخت های فسیلی - زغال سنگ، نفت و گاز - از سوی دیگر، منابع تجدید ناپذیری هستند که صدها میلیون سال طول می کشد تا شکل بگیرند. سوختهای فسیلی، وقتی برای تولید انرژی سوزانده میشوند، باعث انتشار گازهای گلخانهای مضر مانند دی اکسید کربن میشوند. انتقال از سوختهای فسیلی، که در حال حاضر سهم اصلی انتشار گازهای گلخانه ای را به خود اختصاص می دهند، به انرژی های تجدیدپذیر برای مقابله با بحران آب و هوایی کلیدی است. انرژی های تجدیدپذیر اکنون در بیشتر کشورها ارزان تر هستند و سه برابر بیشتر از سوخت های فسیلی شغل ایجاد می کنند. از مواد تغییر فاز دهنده زمانی استفاده می شود که که بین زمان وجود انرژی و زمان نیاز به آن اختلاف وجود داشته باشد. از آنجا که مواد تغییر فاز دهنده در طیف مختلفی از نقاط ذوب وجود دارند, مهمترین ویژگی تعیین کننده کاربرد این مواد نقطه ذوب آن هاست.کلیدواژه ها
بهینه سازی ساختمان ، انرژی تجدید پذیر ، مواد تغییر فاز دهندهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسهای اینورترهای خورشیدی: بررسی تاثیر شرایط محیطی، هزینه بر عملکرد و راندمان سامانههای فتوولتائیک
- روشهای بهینه وصول مطالبات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای وصول آن در شرکت توزیع نیروی برق استان یزد
- کاربرد مدلهای بهینه سازی انرژی و اثرات ناشی از آن برای تاسیسات شبکه های توزیع برق یزد
- بهرهبرداری اقتصادی و سازگار با محیطزیست یک نیروگاه مجازی با نفوذ گستردهی منابع انرژی تجدیدپذیر
- تعیین خط افزونه با رویکرد بهبود تابآوری ، توسعه و تقویت ظرفیت خط و باس شبکه انتقال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.