مطالعه قابلیت آب چاه ژرف سیستان جهت پرورش جلبک Dunaliella tertiolecta

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین همایش ملی - منطقه ای آبزی پروری
  • کد COI اختصاصی: AMIWR02_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 294
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالعلی راهداری

گروه علوم ،آبزیان پژوهشکده تالاب بین المللی ،هامون پژوهشگاه ،زابل ،زابل سیستان و بلوچستان

علی خسروانی زاده

گروه علوم ،آبزیان پژوهشکده تالاب بین المللی ،هامون پژوهشگاه ،زابل ،زابل سیستان و بلوچستان

ساحل پاکزاد توچایی

گروه اکوسیستمهای ،طبیعی پژوهشکده تالاب بین المللی ،هامون پژوهشگاه ،زابل ،زابل سیستان و بلوچستان

چکیده

در مطالعه حاضر قابلیت آب نخستین چاه ژرف کشور در منطقه سیستان برای پرورش ریز جلبک Dunaliella tertioleta ارزیابی شد. به این منظور ۵ تیمار شامل آب چاه ژرف با شوریهای ۲۰ و ۳۵ مخلوط آب چاه ژرف و نمک دریاچه ارومیه ppt (۳۵) و مخلوط آب شهر با شوریهای ۲۰ ppt و ۳۵ در نظر گرفته شدند و ریز جلبک tertiolecta. . در یک ۲۴ روزه و در شرایط استاندارد پرورش داده شد بر اساس نتایج به دست آمده در کلیه تیمارها مقدار pH تا روز ششم مقدار کمی افزایش یافت ولی پس از آن کم شده و از روز ۱۲ تا پایان دوره روند ثابتی را طی نمود کمترین مقدار زی توده حاصل شده در تیمار آب ژرف ۲۰ مشاهده شد ولی بالاترین رشد بالاترین سرعت رشد ویژه کمترین زمان دو برابر شدن و بالاترین میزان تقسیم در تیمار آب ژرف شوری (۲ مشاهده گردید بر اساس این نتایج مطالعه حاضر، ریز جلبک teriolecta. . در آب ژرف چاه ژرف شماره یک سیستان قابلیت پرورش دارد

کلیدواژه ها

چاه ،ژرف ،رشد، ریز جلبک Dunaliella tertiolecta ،سیستان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.