نگاشت کاربردهای مبتنی بر اکتور بر شبکه های روی تراشه
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
- کد COI اختصاصی: ITCT18_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 260
نویسندگان
فارغ التحصیل رشته مدیریت کامپیوتر از دانشگاه تهران؛ مدرس دانشگاه صنعتی سیرجان
فارغ التحصیل رشته مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه تهران؛ مدرس دانشگاه صنعتی سیرجان
چکیده
نگاشت کاربردها به شبکه های روی تراشه یکی از مسائل پژوهشی در حوزه شبکه های روی تراشه است که تاثیر زیادی درکارایی سیستم دارد. به منظور اینکه یک کاربرد به شبکهی روی تراشه نگاشت داده شود باید بتوان آن را به صورتی کهارتباطات از محاسبات جدا شده باشد، توصیف کرد. بدین منظور در این پژوهش مدل اکتور را به شبکه های روی تراشه نگاشتداده است. طراحی مبتنی بر اکتور یک متدولوژی مبتنی بر مولفه است، که ارتباطات را از محاسبات جدا کرده و مدلی مناسببرای مدل کردن و توصیف سیستم های همروند و موازی است. در اکثر کارهای پژوهشی در حوزه نگاشت کاربرد به شبکه یروی تراشه، هدف بهینه کردن پارامترهای شبکه ای از قبیل ترافیک، مصرف انرژی، پهنای باند و... است. هدف از نگاشت ارائهشده در این پژوهش نیز کاهش دیرکرد در شبکه ی روی تراشه است به نحوی که زمان اجرای کاربرد نیز کاهش یابد.کاربردهایی که در این پژوهش مورد توجه قرار گرفته است، مجموعه کاربردهایی است که بتوان آنها را طبق مدل اکتورتوصیف کرد که شامل سیستم های همروند و توزیع شده می باشد. به منظور نگاشت مدل اکتور به شبکه ی روی تراشه یکروش دو مرحله ای ارائه شده است که در مرحله اول با توجه به ارتباط اکتورها با یکدیگر آنها را خوشه بندی کرده و به یکهسته پردازشی اختصاص می دهد. نتیجه این مرحله یک گراف از هسته های پردازشی است. در مرحله دوم گراف به دست آمدهاز مرحله قبل را با توجه به وزن یال های ارتباطی بین هسته ها به گراف همبندی شبکه ی روی تراشه نگاشت می دهد. روشپیشنهادی در کاربردهایی با تعداد اکتور زیاد و نرخ ارتباطی بالا عملکرد مناسبی دارد.کلیدواژه ها
شبکه ی روی تراشه، اکتور، نگاشتمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.