همه گیری کووید- ۱۹ و مسائل امنیت سایبری : تحلیل احساسات و رویکرد مدل سازیمباحث

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT18_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 162
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد ملکی نیا

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب، تهران

عظیم ملک پور

دانشجوی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب، تهران

چکیده

هدف این مطالعه درک آگاهی عمومی از مسائل و مباحث مرتبط با امنیت سایبری در طول همه گیری کووید ۱۹ است. درنتیجه ی این همه گیری، کارمندان و داده های محرمانه سازمانی ، در برابر حملات سایبری آسیب پذیر شده اند، معمول شدنانجام کارهای اداری در خانه، نگرانی هایی در خصوص امنیت سایبری ایجاد کرده است. احساسات و منظرهای اصلی مردممربوط به نگرانی های امنیت سایبری از توییت هایی است که در وب سایت میکروبلاگینگ رسانه اجتماعی توییتر استخراج شدهاست. تکنیک های تحلیل احساسات و مدل سازی مباحث برای درک دیدگاه ها، احساسات و مضمون مباحث مورد گفتگو توسطافراد به کار گرفته شدهاند. این تحلیل نشان می دهد که مردم از نگرانی های مربوط به جرایم سایبری آگاه تر می شوند و درمبارزه با چالش جرایم سایبری بیشتر مثبت هستند تا منفی. این مقاله همچنین موضوعات اصلی آشکار شده توسط مدلسازیمباحث را برجسته می کند.

کلیدواژه ها

امنیت سایبری، جرایم سایبری، آنالیز احساسات، مدلسازی مباحث، متن کاوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.