یادگیری مشارکتی دانش آموزان و راهبردهای معلمان در به کارگیری آن

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF01_941
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 190
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیرا عباس زاده اوماسلان علیا

کارشناسی مامایی دانشگاه آزاد رشت

طیبه کاظمی

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان

زهرا فتحی

کارشناسی ارشد مشاوره و راهنمایی دانشگاه آزاد واحد خمینی شهر

ناهید احمدی

کارشناسی الهیات و معارف اسلامی دانشگاه آزاد کازرون

چکیده

مطالعات نشان می دهد که روش یادگیری مشارکتی در مقایسه با روش سنتی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تاثیر مثبت می گذارد، سطح نگهداری اطلاعات را افزایش می دهد و مهارت های ارتباطی و حل مسئله و خلاقیت دانش آموزان را بهبود می بخشد. با این حال، شیوه های آموزشی و تفکر تغییر کرده است. یادگیری مشارکتی در حال حاضر یک روش آموزشی پذیرفته شده و غالبا ترجیحی در تمام سطوح آموزشی است. یادگیری مشارکتی در حال حاضر در مدارس در هر نقطه از جهان، در هر زمینه موضوعی و با هر دانش آموز سنی استفاده می شود. یافتن متنی در مورد روش های آموزشی، مجله معلم یا مواد آموزشی که در مورد یادگیری مشارکتی بحث نمی کند، دشوار است. مطالب مربوط به یادگیری مشارکتی به ده ها زبان ترجمه شده است. یادگیری مشارکتی اکنون یک روش آموزشی پذیرفته شده و بسیار توصیه شده است. این پژوهش به بررسی مفهوم یادگیری مشارکتی و انواع آن می پردازد و در این راستا از روش مرور مقالات استفاده کرده است.

کلیدواژه ها

روش یادگیری، یادگیری مشارکتی، یادگیری گروهی، انواع یادگیری مشارکتی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.