ارزیابی اثرات نامطلوب فناوری بر آموزش فراگیران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF01_912
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 150
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اعظم نامجو

کارشناسی الهیات دانشگاه پیام نور واحد دهدشت

ذبیح الله جانی نژاد دم طسوج

کاردانی آموزش ابتدایی مرکز تربیت معلم امام صادق بهبهان

اعظم فلاحتی

کارشناسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پیام نور واحد دهدشت

مهرانگیز داورپناه

کارشناسی ارشد فیزیولوژی تندرستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان

چکیده

پیشرفت سریع فناوری و استفاده از آن به طور قابل توجهی بر زندگی و شرایط افراد تاثیر گذاشته است. همین امر در زمینه آموزش و یادگیری نیز صادق است، جایی که فناوری پیشرفت های چشمگیری داشته است. به دلیل پیشرفت سریع فناوری در حوزه مدرسه، نحوه ارائه اطلاعات و ظرفیت کشف مهارت های جدید تکامل یافته است. همان طور که تکنولوژی به تکامل خود ادامه می دهد، فرصت ها و چالش های جدیدی را برای مربیان و فراگیران به ارمغان می آورد. در واقع می توان گفت که مطالعه برای لذت بردن که در دهه های اخیر در بین قشر جوان کاهش یافته است، از جمله مواردی است که تفکر را تقویت می کند و به درگیر شدن افکار به گونه ای کمک می کند که رسانه های تصویری مانند بازی های ویدئویی و تلویزیون نمی توانند به آن دست یابند. یکی از اساسی ترین قوانین طلایی که در استفاده از فناوری در آموزش باید رعایت شود این است که اعتدال همه چیز است و این به این دلیل است که به راحتی می توان از فناوری در کلاس استفاده کرد و این می تواند تاثیر منفی بر کل یادگیری داشته باشد. این پژوهش به بررسی تاثیرات و پیامدهای نامطلوب فناوری بر دانش آموزانمی پردازد. روش مطالعه در پژوهش حاضر به صورت مروری بوده است و از تحقیقات معتبر در این زمینه بهره گرفته شده است.

کلیدواژه ها

تکنولوژی و آموزش، اثرات منفی تکنولوژی، تاثیر تکنولوژی در آموزش، فراگیران

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.