ایجاد خلاقیت در تدریس برای یادگیری موثر دانش آموزان مدارس

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_451
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 130
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بیژن ترک

کارشناسی ارشد جامعه شناسی، کارمند آموزش و پرورش

علیرضا خاکباز

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان

چکیده

در این مقاله سعی شده است در رابطه با ویژگی های تدریس موفق، راهکارهای تدریس موفق، تدریس موفق در ابتدایی و یا هر مقطع دیگری توضیح داده شده است. برای بسیار عالی نتیجه گرفتن از کار تدریس باید در مرحله اول به این کار علاقه داشته باشید. اساتیدی که به کار تدریس و دروس تدریسی خودشان علاقه دارند خیلی سریع پیشرفت خواهند کرد. در آغاز قرن بیست و یکم واقفیم که کاربست درست علم و تکنولوژی و به تبع آن خلاقیت در این حیطه ها به معنی کارآیی بالاتر و منافع بیشتر در زمینه های مربوطه است.تدریس خلاق موضوع مهمی است که این روزها نقل محافل فرهنگی شده است و مدرس های مختلف به بحث و گفتگو در مورد آن می پردازند و در واقع تدریس خلاق به تدریسی گفته می شود که بیشترین شوق و اشتیاق را در دانش آموز ایجاد کند. این روش تدریس، مطالب درسی را با روش هایی مبتکرانه و نوآورانه به دانش آموزان می آموزد و از موضوعات خسته کننده و حوصله سربر، مطالبی جذاب و هیجان انگیز می سازد. در تدریس خلاق تمام تمرکز بر روی روش های تدریسی است که با روحیات دانش آموز بیشترین سازگاری را دارد. حقیقت این است که روش های تدریس سنتی خسته کننده و آزاردهنده هستند و برای اکثریت قریب به اتفاق دانش آموزان، هیچ جذابیتی ندارند.مدرس هایی که از روش های تدریس خلاق استفاده می کنند، با ترکیب کردن خلاقیت و نوآوری با برنامه ها و سرفصل های درسی، چنان شوقی در دانش آموزان ایجاد می کنند که علاوه بر اینکه حضور روزانه در کلاس درس خسته کننده باشد و استرس های دانش آموزی را داشته باشد، منجر به افزایش خلاقیت و علاقه مندی دانش آموزان شده و استعدادهای آن ها را شکوفا می کند.

کلیدواژه ها

تدریس ، دانش آموز ، معلم ، خلاق ، کلاس درس

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.