ارزیابی عوامل موثر در رغبت فراگیران به آموزش بخش خصوصی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF01_880
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 73
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید ولید البوشوکه

کارشناسی ارشد آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

داود ظفری

زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دزفول

شهلا نعمت زاده

کارشناسی زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

حنان تزویر

کارشناسی ادبیات فارسی دانشگاه پیام نور آبادان

محسن گشولی سردشتی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

چکیده

با توجه به نیاز روزافزون به رشد و پیشرفت در جامعه، انتظارات عمومی از آموزش دولتی، بر دولت های توسعه طلب فشار می آورد، اما منابع محدود دولت ها مانع از دستیابی آن ها به سیستم آموزشی موفق می شود. این نیازها، دولت ها را وادار می کنند تا ساختار آموزشی خود را دوباره سازماندهی کرده و در جهت ارتقای سطح کیفی آن بکوشند. اهمیت آموزش برای رشد و توسعه روز به روز در حال افزایش است و پیشرفت تکنولوژی و استانداردهای زندگی مدرن نیازمند افراد تحصیل کرده و ماهر در سراسر جهان است. برای این منظور، دولت ها باید آموزش را برای همه فراهم کنند و کیفیت آن را بهبود بخشند. به منظور مدیریت موثر سیستم آموزشی، دولت ها نیاز به جمع آوری اطلاعات زیادی دارند. نهادهای دولتی باید از اولویت های آموزشی والدین، تلاش دانش آموزان، هزینه های اداره مدرسه و هزینه ورودی های کلیدی مانند معلمان، مصالح و ساختمان ها آگاه باشند. با تغییر شرایط، دولت ها باید به طور مداوم این اطلاعات را به روز کنند. با خصوصی سازی آموزش ، علاوه بر کاهش فشار بر بودجه دولت ، یک بازار رقابتی در آموزش شکل می گیرد که به نوبه خود منجر به کارآیی بیشتر در استفاده از منابع و ساختارهای مالی می شود. با خصوصی سازی آموزش و پرورش به سلیقه و انتخاب افراد جامعه نیز توجه بیشتری می شود. هدف از این نوشتار بررسی علل میل و رغبت فراگیران به آموزش در بخش خصوصی می باشد که نویسنده گاه تلاش دارند با رویکردی توصیفی به ابعاد این موضوع بپردازند.

کلیدواژه ها

مدارس دولتی، مشکلات مدارس دولتی، چالش های مدارس دولتی، بخش خصوصی، فراگیران

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.