سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی قشم و چشم انداز آینده
کد COI مقاله: QESHM01_080
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,871
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله موسیقی و گردشگری نمونه موردی: موسیقی سنتی جزیره قشم
چکیده مقاله:
موسیقی سنتی جزیره قشم بازتابی از فرهنگ و هویت ساکنان این جزیره زیبا به شمار می رود. موسیقی جزء جدایی ناپذیر از زندگی بومیان جزیره می باشد و در جای جای زندگی و فرهنگشان وجود دارد . و در مراسم و آیین های مختلف از آن استفاده می شود. موسیقی یکی از زیباترین و پرطرفدارترین هنرها است و جزیی از فرهنگ و ابزار بازگو کننده هویت فردی و گروهی است . مقاله حاضر در پی آن است که با توجه به غنای موسیقی سنتی جزیره قشم، پتانسیل آن را در جذب گردشگر و تنوع بخشی به گردشگری در قشم ، همچنین نقش گردشگری را در حفظ و پویایی موسیقی سنتی که یکی از جلوهای بارز فرهنگ می باشد در عصر جهانی شدن که فرهنگ های محلی با خطر نابودی مواجه شده اند را نشان دهد. روش تحقیق تحلیلی- توصیفی می باشد . و برای جمع آوری اطلاعات از روش کتابخانه ای استفاده شده است . نتایج تحقیق نشان می دهد موسیقی سنتی جزیره قشم می تواند جاذب گردشگر و موجب رونق و تنوع بخشی به جاذبه های گردشگری جزیره قشم باشد و گردشگری عامل و انگیزه ای می شود برای حفظ و احیایی موسیقی سنتی ، و از آنجایی که موسیقی جزئی از فرهنگ است. حفظ و پویایی موسیقی سنتی موجب تقویت هویت و فرهنگ بومی جزیره قشم در عصر جهانی شدن فرهنگ می شود.
کلیدواژه ها:
گردشگري، موسيقي سنتي، فرهنگ ، جزيره قشم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/163184/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زیاری، کرامت الله و صادقی، محمد،1390،موسیقی و گردشگری نمونه موردی: موسیقی سنتی جزیره قشم،همایش ملی قشم و چشم انداز آینده،قشم،،،https://civilica.com/doc/163184
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، زیاری، کرامت الله؛ محمد صادقی)
برای بار دوم به بعد: (1390، زیاری؛ صادقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- گردشگری موسیقی موسیقی مقامی تربت جام(1394)
- تأثیر برگزاری جشنواره های موسیقی محلی در جذب گردشگر فرهنگی (مورد مطالعه: موسیقی کردی)(1395)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- گردشگری و موسیقی
- ارزیابی و مقایسه طرح های اختلاط مخلوط آسفالت گرم و بازیافت گرم آسفالت
- تأثیرات هوش تجاری در سیستم های اطلاعات سازمانی (مطالعه مروری)
- تبیین تأثیرات متقابل رسانه ها و ساختارهای سیاسی بر یکدیگر با استفاده از مبانی ارتباطات سیاسی
- نقش موسیقی در گردشگری فرهنگی ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.