سال انتشار: 1386
محل انتشار:
سومین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: NCCE03_069
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,802
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عدددی و آزمایشگاهی ظرفیت باربری پی های حلقوی و دایره ای روی خاک رسی مسلح شده با ژئوگرید
چکیده مقاله:
امروزه یکی از روشهای متداول و مرسوم بهسازی خاک استفاده از خاک های مسلح برای افزایش ظرفیت باربری پی های سطحی است. در این تحقیق ظرفیت باربری پی های حلقوی روی خاک رسی مسلح شده با ژئوگرید هم به شیوه آزمایشگاهی و هم به روش عددی و با استفاده از نرم افزار اجزای محدود Plaxis مطالعه شده است. تاثیر عمق اولین لایه مسلح کننده، فواصل قائم و تعداد لایه ها بر روی ظرفیت باربری و نیز عمق بهینه مسلح کننده در حالتی که تنها یک لایه مسلح کننده زیر پی قرار گرفته، فاصله بهینه مسلح کننده ها در حالت چند لایه مسلح کنننده و تاثیر سختی مسلح کننده ها بر افزایش نسبت ظرفیت باربری بررسی شده است. همین مراحل برای پی دایره ای نیز بطور مشابه انجام شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCCE03_069 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/16318/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاجیانی، علیرضا و هاتف، نادر،1386،بررسی عدددی و آزمایشگاهی ظرفیت باربری پی های حلقوی و دایره ای روی خاک رسی مسلح شده با ژئوگرید،سومین کنگره ملی مهندسی عمران،تبریز،https://civilica.com/doc/16318
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، حاجیانی، علیرضا؛ نادر هاتف)
برای بار دوم به بعد: (1386، حاجیانی؛ هاتف)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Binquet, J., Lee, K.L., 1975. Bearing capacity tests _ reinforced ...
- Akinmusuru _ J. O., and Akinboladeh, J. A. 1981. Stability ...
- Hataf N and Bazyar M.H. "Use of Tire shreds for ...
- Hataf, N., Boushehrian, J. H., 2003. Experimental and numerical investigation ...
- Ingold, T. S., Miller, K. S., 1982. Analytical and laboratory ...
- Das, B.M., 1987. Shallow Foundation in Clay with Geotextile Layers. ...
- th Pan American Conference _ Soil Mechanics and Foundation Engineering, ...
- Mandal, J.N., Sah, H.S., 1992. Bearing Capacity Tests _ Ge ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه صحت سنجی و پیش بینی عددی و آزمایشگاهی مدلهای پارامتری شیروانی های خاکی مسلح شده توسط ژئوتکستایل باابعادواقعی Full Scale
- تعیین نیروی محرک وارد بر دیوار حایل درحالت لرزه ای برای خاکهای چسبنده با استفاده از روش مرز پائین
- بررسی تاثیر نحوه آرایش ژئوتکستایل بصورت سه بعدی درظرفیت باربری پی
- بررسی روشهای مختلف نصب وکالیبراسیون کرنش سنج ها برروی ژئوتکستایلهای بافته نشده
- ضرایب لرزه ای فشار جانبی مقاوم خاک با ملاحظه قانون جریان غیرمرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.