طراحی و استقرار نظام آراستگی با رویکرد مقابله با کرونا در شرکت آب و فاضلاب استان قم

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهارمین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران
  • کد COI اختصاصی: NWWCE04_162
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 157
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا غفاری

مدیردفتر توسعه مدیریت آبفای استان قم، قم، ایران

مریم رنجبر کرمانی

کارشناس مسئول منابع انسانی، شرکت آبفای استان قم، قم، ایران

مرضیه کاظمی موغاری

مدیر دفتر تشکیلات، آموزش و منابع انسانی آبفای قم ، قم، ایران

مجید خانوردی موسی آبادی

کارشناس سیستم های نوین مدیریتی ، ایران

چکیده

امروزه اجرا و بومی سازی الگوهای تعالی در سازمانها به طور چشم گیری باعث افزایش توانایی حوزه های مختلف در سازمانها شده است . افزایش بهره وری و تعالی سازمانی از جمله مفاهیمی است که همواره تمامی سازمانها به دنبال آن بوده و در هر مرحله از تاریخ به گونه ای آن را بیان نموده اند. یکی از الگوهای اساسی در بهبود کیفیت ، نظام آراستگی است که روحیه ، نشاط، ایمنی و کیفیت را به ارمغان می آورد. مطالعه حاضر، با هدف اجرای نظام آراستگی با رویکرد مقابله با کرونا در قبل و بعد از اجرای آن در واحدهای اجرایی شرکت آب و فاضلاب استان قم می باشد، انجام شده است . این پژوهش از نوع توصیفی بود که به صورت مقطعی در واحدهای مختلف ساختمانهای ستاد، مناطق و تاسیسات شرکت انجام شد. اطلاعات بخش های موردنظر قبل و بعد از تغییرات توسط پنج چک لیست که هرکدام مرتبط با هریک از ابعاد نظام آراستگی طراحی شده بود و پنج فرم جهت ارزیابی ، نظرسنجی و پیگیری مراحل کار، ثبت گردید و اطلاعات مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت . نتایج نشان دادند که با استقرار نظ ام آراستگی در واحدهای مختلف شرکت آب و فاضلاب می توان انتظار داشت منافع اقتصادی ، کارآیی ، رضایت و بهره وری ، بهداشت محیط و کارکنان و ارباب رجوع افزایش یابد. پیشنهاد می شود که ضمن تشکیل کمیته نظام آراستگی ، این نظام درشرکت به طور مداوم جهت تداوم نتایج صورت گیرد.

کلیدواژه ها

نظام آراستگی ، ویروس کرونا ، بهره وری ، شرکت آب و فاضلاب استان قم ، نظم و انظباط

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.