بررسی اقدامات بکار گرفته شده توسط مدیران جهت رضایتمندی آموزگاران در نظام آموزشی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF01_801
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 138
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صدیقه جمشیدزهی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش

سیده خدیجه موسوی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان

محجوبه عبدالهی

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر

فرزانه ایزدی

کارشناسی روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان

حمیده احمدی

کارشناسی روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامهرمز

چکیده

بر اساس نتایج تحقیقات پیشین مشخص شده است که موارد متعددی بر رضایت شغلی یک آموزگار تاثیر می گذارد. رضایت شغلی آموزگار می تواند بر عملکرد خود آموزگار تاثیرگذار باشد، بنابراین میزان رضایت شغلی آموزگار باید واقعا مورد توجه قرار گیرد و به موضوعی جدی برای پاسخگویی به بهره وری آموزشی تبدیل شود. جدای از موارد فوق، موارد متعددی وجود دارد که باعث سطح رضایت شغلی یک مربی (معلم) می شود که یکی از آنها تعداد معلمانی است که اغلب سطح رفاه خود را زیر سوال می برند، مانند حقوقی که هنوز ناکافی تلقی می شود. علاوه بر این، برخی از این عوامل نیز می تواند بر رضایت شغلی آموزگار تاثیر بگذارد، از جمله سبک رهبری، محیط کار، استرس کاری و غیره.عوامل متعددی می تواند بر میزان رضایت آموزگار تاثیر بگذارد، از جمله استرس کاری. میزان استرس کاری یک آموزگار نیز بر رضایت شغلی آموزگار بسیار تاثیرگذار است. برخی از آموزگاران می گویند که مشغله زیاد آنها می تواند باعث شود آنها علاوه بر پدیده ای که در حال حاضر شایع است، یعنی عدم رعایت و احترام فراگیران نسبت به معلمان، استرس در محل کار را نیز تجربه کنند. علاوه بر این، رضایت شغلی نیز ارتباط تنگاتنگی با سبک مدیریت یک مدیر دارد. مدیران باید بتوانند آنچه را که در محیط کارشان می گذرد ببینند و بتوانند راه حل های مناسب ارائه دهند و بتوانند در حل مشکلات موجود سیاست گذاری کنند. هدف از مقاله پیش رو بررسی اقدامات و تمهیدات بکار گرفته شده توسط مدیران مدارس در جهت افزایش رضایتمندی آموزگاران می باشد. روش پژوهش از نوع توصیفی می باشد.

کلیدواژه ها

سبک های مدیریتی، مدیریت مدارس، تاثیر مدیریت بر رضایت شغلی آموزگاران، رضایت آموزگاران و کارکنان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.