بررسی تعیین نوع مواد پرکننده مناسب برای ساخت بتن خودتراکم SCC

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: سومین کنگره ملی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: NCCE03_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2324
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ملک محمد رنجبر تکمیلی

استادیار گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه گیلان

رحمت مدندوست

استادیار گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه گیلان

عطاءا... حاجتی مدارایی

استادیار گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه گیلان

رضا رباط سرپوشی

کارشناسی ارشد سازه دانشگاه گیلان

چکیده

هدف از انجام این پروژه ، بررسی مواد پر کننده ی مناسب و تعیین خصوصیات مکانیکی بتن خود تراکم دارای سه نوع فیلر میکروسیلیس، خاکستر پوسته برنج و پودر سنگ آهک می باشد. در این راستا 7 نوع بین مختلف ساخته شده است که 6 نوع بتن خود تراکم و یک نوع دیگر، بتن معمولی می باشد. ابتدا با سعی و خطا بیش از 40 طرح اولیه ساخته شد و پارامترهایی از قبیل شکل طاهری، آزمایشات کارایی برای بتن تازه و بتن سخت کننده، میزان مقاومت فشاری در سنین 7 و 28 روزه بررسی و اندازه گیری شد. سپس سه طرح قابل قبول ( از هر پرکننده بر اساس بالاترین مقاومت فشاری) انتخاب گردید. این سه طرح انتخابی که شامل بتن خود تراکن با میزان 12/5 درصد میکروسیلیس، 15 درصد خاکستر پوسته برنج و 40 درصد پودر سنگ آهک به همراه ترکیبی از این بتنها انتخاب گردید. پس از انجام آزمایشات بتن تازه بر روی این 6 نوع بتن خود تراکم و بتن معمولی، آزمایشات بتن سخت شده از قبیل مقاومت فشاری، مقاومت کششی، مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته بر روی این 7 نوع بتن در سنین 3 تا 42 روز مورد بررسی قرار گرفت. نتیج این آزمایشات نشان دهنده مناسب بودن مشخصات مکانیکی دو نوع بتن خودتراکم در مقایسه با بتن معمولی می باشد.

کلیدواژه ها

بتن خود تراکم ، رئولوژی ، طرح اختلاط ، میکروسیلیس ، خاکستر پوسته برنج ، پودر سنگ آهک

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.