طراحی و ساخت اسپری ر ی خورشیدی (سمپاش خورشیدی)در راستای استفاده در امورکشاورزی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: NCNCA01_108
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 991
نویسندگان
دانشجوی رشته باغبانی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، ،ساوه ،
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
چکیده
انرژی خورشیدی عظیم ترین منبع انرژی در جهان است. این انرژی پاک، ارزان و بی پایان بوده و در بیشتر مناطق کره زمین قابل استحصال می باشد . محدودیت منابع فسیلی و پیامدهای حاصل از تغییرات زیست محیطی و آب و هوای جهانی، فرصتهای مناسبی را برای رقابت انرژی خورشیدی با انرژیهای فسیلی خصوصا در کشورهایی با پتانسیل بالای تابش ایجاد نموده است. سیستمهای انرژی خورشیدی، فنآوریهای جدیدی هستند که برای تامین الکتریسیته ، گرما و حتی سرمایش منازل مسکونی، مراکز تجاری و صنعتی بکار می روند. از این رو ما برآن شدیم تا به نوعی از سیستم های انرژی خورشیدی در حیطه کشاورزی استفاده بهینه و جدیدی داشته باشیم تا بدین وسیله در راستای گسترش علوم مرتبط به باغبان نقشی را ایفا کرده باشیم . لزا با طراحی دستگاه اسپرییر خورشیدی توانستیم به این هدف دست پیدا کنیم، اجزاء تشکیل دهنده د ستگاه اسپرییر خورشیدی عبارتند از : مخزن مایع مصرفی ، صفحه خورشیدی، محفظه باتری ذخیره ای ( 12 ولتی)، پمپ ومدارات ،صفحات خورشیدی، شلنگ اسپری، پروانه داخل مخزن، دستگیره تنظیم پاشش و کلید قطع و وصل جریان ، تمامی این اجزاء به گونه ای در کنار هم قرار میگیرند که یک کشاورز ساده به راحتی میتواند از آن استفاده کند . بعد از طی مراحل اولیه تحقیقاتی و تصحیح عیوب موجود و با پشت سر نهادن چالشهای پیش رو سر انجام به تاریخ 1388/12/5 در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی به شماره ثبت 63641 ثبت اختراع گردید.کلیدواژه ها
اسپرییر خورشیدی ، سیستمهای انرژی خورشیدی ، علوم مرتبط به باغبانیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.