تعیین ارتفاع بحرانی سقوط هندوانه رقم کریمسون سوئیت با استفاده از نرم افزار ANSYS
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: NCNCA01_102
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 872
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشا
استادیار گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
ایران با تولید 2/15 میلیون تن هندوانه در سال، رتبه سوم را بعد از کشورهای چین و ترکیه در تولید این محصول به خود اختصاص داده است. هندوانه از نظر وزن و حجم بزرگترین میوه است و همین امر موجب بروز معضلاتی در حمل و نقل این محصول میشود . ک یی از ویژگی های مهم محصولات کشاورزی، حساسیت در برابر آسیب و صدمات مکانیکی است . هنگام برداشت، جابجایی، حمل و نقل، بسته بندی و سایر عملیات پس از برداشت، نیروی های مکانیکی مختلفی به محصولات کشاورزی وارد م یشود. این نیروها می تواند موجب آسیب دیدگی سطحی و یا داخلی در محصولات کشاورزی گردد. بدین منظور در این تحقیق با استفاده از روش المان محدود و نرم افزار انسیس مدلی از هندوانه رقم کریمسون سوئیت تهیه گردید و با استفاده از آزمون سقوط، تغییرشکل ایجاد شده در مدل پس از سقوط از ارتفاعات مختلف، در لحظه برخورد بررسی گردید . بدین ترتیب ارتفاع بحرانی برای سقوط هندوانه تعیین گردید . بر اساس نتایج بدست آمده مشخص گردید که ارتفاع 1 متر باعث ایجاد تغییر شکل آستانه شکست در هندوانه میگردد. هر چند که ارتفاعات کمتر نیز باعث ایجاد تغییر شکل قابل توجهی در هندوانه گشته و سبب آسیب دیدن بافت داخلی آن میگردد.کلیدواژه ها
المان محدود، هندوانه، مدل سازی، انسیسمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.