واکاوای نقش رسانه در جهت ارتقاء فراگیری در مقطع ابتدایی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_371
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 101
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه قیم

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

مهدیه کریمی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی دانشگاه بابل

خدیجه نیکخواه پیرپشته

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

سیده زینب صالحی

کارشناسی علوم تجربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

ندا نصراله پرچه خواری

آموزگار اداره آموزش و پرورش شهرستان دزفول

چکیده

یادگیری فعالیتی است که با هدف کسب دانش، تسلط بر برخی شایستگی ها و شکل دادن به نگرش فراگیران انجام می شود. موفقیت یادگیری را می توان از تغییرات رفتار و نتایج یادگیری فراگیران مشاهده کرد. زمانی که فراگیران انگیزه ای برای یادگیری داشته باشند، فعالیت های یادگیری به آرامی اجرا می شود. رسانه های آموزشی که به طور مناسب در فرآیند یادگیری مورد استفاده قرار می گیرند، به ابزار حمایتی موثرتر و کارآمدتری در دستیابی به اهداف یادگیری تبدیل خواهند شد. علاوه بر این، رسانه های یادگیری انگیزه یادگیری دانش آموزان را نیز افزایش می دهد، استفاده از فناوری در قالب رسانه های یادگیری می تواند جایگزینی برای غلبه بر محدودیت های مکانی و زمانی فرآیند یادگیری موجود باشد تا آموزگاران نیازی به توضیح بیش از حد مطالب برای فراگیران نداشته باشند. همچنین انتظار می رود که آموزگاران ارشد از رسانه های آسان استفاده کنند تا انتقال شفاهی به حداقل برسد. رسانه های یادگیری به عنوان وسیله ای برای حمایت از فرآیند یادگیری برای اهداف یادگیری استفاده می شود. رسانه های یادگیری به عنوان ابزاری به شکل فیزیکی و غیر فیزیکی توسط آموزگاران در انتقال مطالب به فراگیران برای موثرتر و کارآمدتر بودن تعریف می شود. به طوری که مواد آموزشی سریعتر فراگیران را سالم می پذیرد و همچنین فراگیران را برای یادگیری بیشتر جذب می کند.هدفی که نویسندگان دراین پژوهش نویسندگان به دنبال آن بوده اند تحلیل نقش رسانه ها در ارتقاء یادگیری و فراگیری در میان فراگیران ابتدایی بوده که سعی شده با مرور مقالات مرتبط دراین حوزه به اهم مطالب مورد نظر پرداخته گردد.

کلیدواژه ها

رسانه های آموزشی، یادگیری، انگیزه، فراگیران،ابتدایی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.