وضعیت دین مبین اسلام در آخرالزمان از نگاه قرآن و روایات

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مهدویت و آینده پژوهی
  • کد COI اختصاصی: NCMFR01_110
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 518
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه نورایی

طلبه سطح ۲، مدرسه علمیه الزهراء (سلام الله علیها)، استان کرمانشاه، شهرستان گیلانغرب.

زهرا محمودیان

طلبه سطح ۲، مدرسه علمیه الزهراء (سلام الله علیها)، استان کرمانشاه، شهرستان گیلانغرب.

منیژه میراحمدیان

طلبه سطح ۲، مدرسه علمیه الزهراء (سلام الله علیها)، استان کرمانشاه، شهرستان گیلانغرب.

چکیده

یکی از مسائل مهم و موردتوجه همه ادیان آینده جهان است که از آن به آخرالزمان تعبیر میشود. همه به آمدن یک منجی یا مصلحی معتقدند که خواهد آمد و جهان را از ظلم رهایی می بخشد و حکومت واحد جهانی را بر اساس عدالت استوار میسازد. اما قبل از آمدن منجی حوادثی رخ میدهد که نشانه ظهور است که در هر یک از این ادیان به برخی از این وقایع اشاره شده است. بررسی این موارد سبب شناخت بیشتر این رویدادها میشود و از سوی دیگر اتفاق نظر ادیان مختلف در مورد آخرالزمان را نشان میدهد. تحقیق حاضر که با روش )توصیفی- تحلیلی( فراهم شده به بررسی وضعیت ادیان الهی در دوره آخرالزمان پرداخته است و یافته های پژوهشی تلاشی است تا از طریق توجه به موضوع آخرالزمان، وضعیت ادیان را در آن دوره موردبررسی قرار گیرد. در این تحقیق از کتابهای زیادی و مقالات و تفاسیر استفاده شده است که با استناد به آیات و روایاتی که درزمینه موضوع آخرالزمان وجود دارد میتوان نتیجه گرفت که اخرالزمان قطعا اتفاق می افتد ودربین ادیان مختلف این عقیده وجود دارد که در اخرالزمان یک فرد صالح ظهور خواهد کرد ودین واحدی رادرجامعه گسترش خواهد داد.

کلیدواژه ها

آخرالزمان، ادیان الهی، مهدی، موعود، ظهور، منجی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.