سوگ همسر و درمان آن

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: ICPCEE15_127
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 291
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نسرین پرویزی مطلق

دانشجو کارشناسی ارشد

چکیده

اگرچه سوگ و داغدیدگی در زندگی افراد بشر رایج و همگانی است، با این وجود فقدان فرد عزیز یکی از دشوارترین و استرس زاترین رویدادی است که فرد می تواند تجربه کند و این پدیده می تواند با پیامدهای منفی متعددی در زمینه های جسمانی، اجتماعی و روانی همراه باشداشکال اشکال مختلف سوگ به خودی خود اختلال محسوب نمی شوند و ۶ ماه بعد از فقدان، اکثر نشانه های سوگ کاهش می یابند برای اکثر داغدیده ها، زمان شفابخش درد سخت و شدیدشان است و بدون این که از مشکلات هیجانی شدید رنج ببرند، می توانند با تغییر و درد همراه با سوگ کنار بیایند. این افراد بعد از مدتی به تعادل فیزیولوژیکی، شناختی، بین فردی و درون فردی خواهند رسید اما تعداد کمی از داغدیده ها، حدود%۱۰، نیز سوگ نابهنجار که آن را سوگ بیمارگون یا طولانی مدت می نامند، تجربه می کنند(زنان بیشتر از مردان در معرض خطر بیشتری برای سوگ بیمارگون هستند) در پژوهش حاضر به بررسی اضطراب سوگ مرگ همسر پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

سوگ، داغداری، مرگ همسر .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.