تجارب راهبردی مدیریت تبلیغات در دفاع مقدس
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس
- کد COI اختصاصی: PAYDARI01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 656
نویسندگان
دانشجوی دکترای مدیریت آموزش عالی، دانشکده علوم تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
دانش آموخته کارشناسی ارشد روابط بین الملل، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
چکیده
تعیین روش های مناسب برای تحقق تبلیغات دفاعی، مستلزم وضع اهداف واقعی مبتنی بر تعیین صحیح وسایل، اهداف و هماهنگی بین آنهاست. هدف در تبلیغات دفاع مقدس، تحت تاثیر قرار دادن گروه های مختلف مخاطب با انتقال پیام و شناساندن ابعاد مختلف جنگ، مقابله با عملیات روانی دشمن، پیشگیری از آسیب پذیری نیروهای خودی در برابر تبلیغات خصمانه دشمن بوده و هدف اصلی این پژوهش بررسی مولفه ها و شاخص های تجارب راهبردی در مدیریت تبلیغات دفاع مقدس است. پژوهش حاضر از نظر نوع، یک مطالعه با رویکرد توصیفی و از لحاظ اجرا، از نوع میدانی و بر حسب هدف، جزء تحقیقات کاربردی به شمار می رود. جامعه آماری این پژوهش نیروهای مسلح به تعداد ۴۸ نفر است. برای پاسخگویی به پرسش های اساسی پژوهش از پرسشنامه تعیین مولفه ها و شاخص های تجارب راهبردی در مدیریت تبلیغات دفاع مقدس استفاده شده است. یافته های پژوهش بر مبنای پنج مولفه؛ فرهنگ عاشورایی، سامانه عقیدتی سیاسی، شخصیت های تاثیرگذار، امور تبلیغاتی، شورآفرینی است که جهت تعیین ترتیب تاثیرگذاری مولفه ها و شاخص ها از تحلیل عاملی اکتشافی استفاده شده است. برای تحلیل داده های پژوهش از نرم افزار آماری SPSS به عنوان ابزار تجزیه و تحلیل استفاده شده است که براساس یافته های این بخش فرهنگ عاشورایی با امتیاز ۶۴۲ رتبه اول و دارای بالاترین اثرگذاری در بین مولفه ها و مولفه برنامه های عقیدتی با امتیاز ۶۰۹، دارای پائین ترین میزان اثرگذاری بوده اند و این نتیجه حاصل شد که بایستی از ظرفیت فرهنگ عاشورایی بیشترین استفاده را در تبلیغات دفاعی نمود و با تقویت نقاط ضعف مانند برنامه های عقیدتی سیاسی بر تاثیرگذاری آن افزود.کلیدواژه ها
تجارب راهبردی، تبلیغات دفاعی، مدیریت تبلیغات، دفاع مقدسمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.