بررسی تشویه مگنتیتی کانسنگ هماتیتی-گوتیتی و پرعیارسازی به روش جدایش مغناطیسی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس معماری، عمران، کشاورزی ، معدن و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: ACAEACONF01_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 692
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس کارگر سهی

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران

آرش ثبوتی

دانشجوی دکتری فرآوری مواد معدنی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران

مصطفی چگینی

کارشناش آزمایشگاه کانه آرایی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سارا جلیلی

مدیر عامل شرکت فرآور فلزات ثمین

چکیده

هماتیت یکی از فراوان ترین کانی های اکسیدی آهن می باشد اما این کانی برخلاف مگنتیت به راحتی با شدت میدان مغناطیسی پایین بازیابی نمی شود. یکی از روش های پر عیار سازی هماتیت، احیای مگنتیتی آن است که در این روش کانی هماتیت به همراه مقدار مشخصی ماده احیا کننده، در زمان و دمای مشخص، درون کوره احیا به مگنتیت تبدیل می شود. در این تحقیق، نمونه ابتدا خردایش گردید و سپس برای مطالعات عناصر موجود، کانی شناسی و درجه آزادی به ترتیب توسط روش های XRF، میکروسکوپ نوری و XRD شناسایی گردید. نمونه پس از دانه بندی ۸۰ درصد زیر ۱۳۵ میکرو متر، حاوی ۵۶ درصد هماتیت به همراه ۱۰ درصد وزنی زغال در دما های ۳۵۰، ۵۰۰ و ۷۰۰ درجه سانتی مورد تشویه قرار گرفت. در این مطالعه بهترین حالت در دمای ۷۰۰ درجه سانتی گراد در مدت زمان ۴۵ دقیقه حاصل شد و میزان FeO آن از ۷۲/۱ به ۵ رسید. پرعیارسازی آن با جدا کننده مغناطیسی شدت پایین ( ۱۱۰۰ گوس) جداسازی صورت گرفت و عیار هماتیت و مگنتیت در کنسانتره به ترتیب ۵۶ درصد هماتیت و ۲۸ درصد مگنتیت رسید.

کلیدواژه ها

احیای مگنتیتی، هماتیت، مگنتیت، جداکننده مغناطیسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.