(نقالی و وایانگ ببر، مطالعه ی تطبیقی دوگونه نمایشی ایران و اندونزی)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس روانشناسی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: PESHCONF01_107
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 328
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خاطره مداحی

هنرجوی ارتباط تصویری

مریم رحیمی پور

مدرس ارتباط تصویری

چکیده

این مقاله با هدف مطالعه و تحلیل و تطبیق دو گونه ی نمایش سنتی نقالی و"وایانگ ببر"۱ نوشته شده است . بدین منظور برای مطالعات موضوع مورد نظر و تحلیل یافته ها در مقاله حاضر از روش تطبیقی استفاده شده است. اطلاعات مورد نیاز مقاله حاضر نیز به صورت کتابخانه ای گرد آوری شده است. در مورد پیشینه تحقیق این مقاله باید گفت که تاکنون پژوهشی درباره این موضوع صورت نگرفته است. وایانگ ببر یکی از گونه های نمایش سنتی در اندونزی می باشد که شباهت های زیادی با نقالی در ایران دارد. همان گونه که نقالی جایگاه ویژه ای در میان تاریخچه ی هنرهای نمایشی ایران دارد و جزء میراث ارزشمند نیاکان این سرزمین محسوب می گردد و دربرگیرنده ی باورها، مذهب، افسانه ها و ادبیات ایران می باشد، وایانگ ببر نیز در اندونزی از اهمیت بالایی برخوردار است و دارای اشتراکات اجرایی بسیاری با نقالی ایران است.

کلیدواژه ها

نقالی، وایانگ ببر، نمایش، داستان گویی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.