واکاوی اعتماد به نفس فراگیران در موفقیت تحصیلی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_358
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 286
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نواب مینویی

کارشناسی فیزیک دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

سید امیر نجاتی نژاد

کارشناسی ادبیات عرب دانشگاه شهید چمران اهواز

فاطمه زارعی

کارشناسی مدیریت امور فرهنگی گرایش برنامه ریزی دانشگاه علمی کاربردی

معصومه ادیب پور

کارشناسی مهندسی کشاورزی _ گیاهپزشکی دانشگاه تهران

چکیده

مطالعات نشان داده است که فراگیران با اعتماد به نفس بالاتر تمایل بیشتری به یادگیری، به چالش کشیدن خود و انعطاف پذیری بهتری در مواجهه با گذارهای دشوار مانند تغییر مدرسه دارند. در واقع، اعتماد به نفس عنوان پیش بینی کننده شماره یک موفقیت تحصیلی ذکر شده است. این امر به ویژه در مورد دروس اصلی مانند انگلیسی، ریاضیات و علوم ثابت شدهاست، جایی که اعتماد به نفس تاثیرات بلندمدت و مثبتی بر موفقیت فراگیران دارد. این مزایا در مدرسه تا دانشگاه ادامه می یابد، جایی که فراگیران با اعتماد به نفس بالا احتمال بیشتری برای حضور دارند، به موفقیت ادامه می دهند و حس تعلق قوی به همسالان خود ایجاد می کنند. همچنین اعتماد به نفس عامل بزرگی در درگیر نگه داشتن فراگیران با آموزش و دنیای اطرافشان است. ما می دانیم که با افزایش اعتماد به نفس، به یادگیرنده اجازه می دهید باور کند که پتانسیل دستیابی را دارد و ترس از شکست را کاهش می دهد. این به آنها انگیزه می دهد که به طور منظم در مدرسه یا دانشگاه شرکت کنند، در طول کلاس ها تمرکز بهتری داشته باشند و دروس و امتحانات را به بهترین شکل ممکن تکمیل کنند. در نهایت، اعتماد به کارگیری فراگیران را افزایش می دهد، زیرا نه تنها به آنها پیش زمینه علمی رقابتی تری می دهد، بلکه به آنها اعتماد به نفس می دهد تا دانش خود را در موقعیت های جدید در محیط کار به کار ببرند. در این مطالعه به بررسی ماهیت اعتماد به نفس در فراگیران و راههای بهبود آن پرداخته و سعی شده توصیه های کاربردی برای معلمان ارائه گردد.

کلیدواژه ها

اعتماد به نفس، دبیران، آموزگاران، فراگیران، موفقیت تحصیلی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.