ارائه راهنمای عملی برای معلمان جهت انتخاب روش تدریس مناسب در کلاس درس

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_283
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 157
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه توحیدی امین

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

فاطمه گل محمدی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه یادگار امام واحد شهرری

مهدیه گل محمدی

کارشناسی ارشد علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی آموزشی دانشگاه یادگار امام واحد شهرری

روزگل حسن زاده لجبینی

کارشناسی زمین شناسی دانشگاه پیام نور واحد اردبیل

چکیده

تنها از طریق اصلاح روش تدریس است که می توانیم به هر یادگیرنده ای این فرصت را بدهیم که سهم کامل و برابر خود را در شهروندی، شکل دادن به سرنوشت خود و تبدیل شدن به تقدیرکننده سرنوشت خود داشته باشد. در سرتاسر جهان، مزیت های استقلال معلم در کلاس درس بدون شک ثابت شده است. در سیستم مدرسه ای با معلمان با کیفیت خوب، انعطاف در برنامه درسی و اقدامات پاسخگویی مشخص، منطقی است که تصمیم گیری روزانه تا حد امکان به خط مقدم واگذار شود. آموزش و پرورش راهی برای رهایی از این محدودیت های تحمیلی فراهم می کند. آموزش به افراد این امکان را می دهد تا شغلی رضایت بخش را انتخاب کنند، جامعه اطراف خود را شکل دهند، زندگی درونی خود را غنی کنند. این به همه ما اجازه می دهد تا نویسنده داستان های زندگی خود شویم. کل درس شما باید یادگیرنده محور باشد. روش هایی که به یادگیرندگان خود آموزش می دهیم باید نشان دهد که آنها مهم هستند و کاری که انجام می دهیم بر موفقیت آنها متمرکز است. استفاده از فناوری به عنوان ابزار یکی از اجزای حیاتی این امر است. این یادگیرندگان را با مهارت های قرن ۲۱ آشنا می کند که هم جذاب و هم مرتبط با برنامه های کاربردی دنیای واقعی است. این یک مشارکت است: اگر به طور موثر و موفقیت آمیزی برنامه ریزی کنید، یادگیرندگان شما به طور موثر و موفقیت آمیزی کار می کنند و یاد می گیرند. در این مطالعه کاربردی با ابزار مرور ادبیات در وهله اول سعی شده است که میزان دانش و آگاهی معلمان را درباره روش های تدریس نوین ارتقا داد و در وهله دوم درک روشنی از نحوه پیاده سازی و فرصت ها و چالش های پیش روی روش تدریس پیشنهادی را ارائه داد.

کلیدواژه ها

تدریس، یادگیرنده، دبیران، آموزگاران، مدرسه

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.