تحلیل طرح تحول و نوآوری آموزش در نظام سلامت ایران با رویکرد SWOT
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و چهاردهمین همایش ملی آموزش
- کد COI اختصاصی: EDUCAT14_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 557
نویسندگان
استادیار پرستاری، کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشکده پرستاری، دانشگاه علوم پزشکی دزفول،دزفول، ایران.
استادیار پرستاری، مرکز تحقیقات بیماری های مزمن، دانشکده پرستاری مامایی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز،اهواز، ایران.
دکتری پرستاری، مرکز تحقیقات بیماری های مزمن، دانشکده پرستاری مامایی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز،اهواز، ایران.
چکیده
نوسازی آموزش به معنای رویکرد نوآورانه به آن و ایجاد راه حل هایی در راستای نیازهای حال و آینده جامعه است.شناسایی نقاط ضعف و قوت، فرصت ها و تهدید هایی که دراجرای بسته های تحول و نوآوری در دانشگاه ها وجود داردمی تواند پیامدهای مثبتی جهت ارتقاء کیفیت آموزش پزشکی داشته باشد.لذا این مطالعه با هدف تحلیل طرح تحول ونوآوری آموزش در نظام سلامت ایران با رویکرد SWOT انجام شد. پژوهش حاضر یک مطالعه کیفی با رویکرد تحلیلمحتوا از بهمن ماه ۱۴۰۰ تا خرداد ۱۴۰۱ انجام شد. افراد شرکت کننده در این مطالعه شامل سیاست گذاران، مطلعین کلیدی و افراد درگیر در اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی بود که به شیوه گلوله برفی و هدفمند انتخاب شدند. به منظور تحلیل داده های کیفی از شیوه Graneheim و Lundman استفاده گردید. پس از تجزیه و تحلیل و مقایسه مستمر،۶۵۸ کد استخراج و ۴۵ زیر مجموعه، ۱۲دسته عمومی و۴ دسته اصلی شامل نقاط قوت (نوآوری، همسوئی با سیاست ومبتنی بر شواهد بودن)، نقاط ضعف (مشکلات اجرایی و ادرایی، عدم آگاه ی و مشارکت ضعیف ذینفعان)، فرصت ها (ظرفیتنهادی (سازمانی)، روابط بین المللی و مزیتهای تکنولوژیکی) و تهدیدها (عرضه/ تقاضای نامناسب، فقدان مسیرها و انگیزه های شغلی و کمبود منابع) شناسایی شدند.کلیدواژه ها
آموزش، طرح تحول و نوآوری، نظام سلامت، چارچوب مفهومی SWOTمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوهی دانشجو معلمان در زمینه فعالیت های فرهنگی مدارس
- آموزش با/بدون هوش مصنوعی
- نقش آموزش الکترونیک در بهبود کیفیت برنامه ریزی درسی و ارتقاء تعلیم و تربیت اسلامی در دوره ابتدایی: چالش ها، فرصت ها و راهکارهای نوین
- طلاق والدین و بحران تحصیلی نقش جامعه در افت تحصیلی دانش آموزان شهر پارس آباد
- تاثیر شبکهی های اجتماعی بومی و بین المللی بر جامعه پذیری دیجیتال نوجوانان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.