بروزرسانی روش آموزش از راه دور با فناوری اطلاعات

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_213
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 144
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر صباغ

دبیر اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل

هادی حمید

آموزگار اداره آموزش و پرورش شهرستان امیدیه

انیسه حمید

آموزگار اداره آموزش و پرورش شهرستان رامشیر

میثم ملک نیا

دبیر اداره آموزش و پرورش شهرستان الشتر

سیده سارا موسوی

آموزگار اداره آموزش و پرورش شهرستان بندر امام خمینی

چکیده

پژوهش حاضر با مرور مقالات به بررسی مسئله یادگیری سیار در مدارس پرداخته و موانع شخصی و محیطی آن را بررسی نموده و به ارائه راهکارهایی برای غلبه بر آن ها پرداخته است. آموزش از راه دور روشی جدید برای دسترسی به محتوای آموزشی با استفاده از موبایل و دستگاه های قابل حمل است. آموزش از راه دور از دسترسی مداوم به فرآیند یادگیری پشتیبانی می کند. این روش یادگیری را در نقطه نیاز تقویت می کند و کاربران را قادر می سازد تا در هر زمان و مکان مناسب به محتوا دسترسی داشته باشند. یادگیری سیار به دنبال پشتیبانی از یادگیری در همه جا و قابلیت های منحصر به فرد دستگاه های تلفن همراه است تا مواد درسی را در هر کجا که هستند در دسترس یادگیرندگان قرار دهد و انواع جدیدی از تجربیات یادگیری را ایجاد کند که به یادگیرندگان کمک می کند تا با محتوای دوره درگیر شوند. از طرفی، به دلیل عدم تعامل چهره به چهره، برخی از یادگیرندگان به سختی می توانند در کلاس های سیار تمرکز کنند. غیبت فیزیکی آموزگاران و دبیران یا همکلاسی ها احساس فوریت و انگیزه یادگیرندگان برای حضور به موقع در کلاس ها، رعایت موعد مقرر و پیشرفت را از بین می برد. مانند هر چیز دیگری، چالش هایی نیز در یادگیری موبایلی وجود دارد که باید در نظر گرفت. یادگیری سیار می تواند یادگیرندگان را در معرض حواس پرتی، عدم تعامل اجتماعی، تکیه بیش از حد به فناوری، عدم شخصی سازی و حذف یادگیرندگان بدون دسترسی به فناوری خوب قرار دهد. این پژوهش به بررسی راهکارهای غلبه بر چالش های موجود در استفاده از قابلیت های فناوری در زمینه آموزش از راه دور پرداخته است. فناوری های آموزشی نوین، روش ها و سبک های آموزش از راه دور را تحت تاثیر شگرف قرار داده است. به یقین می توان اذعان داشت. آینده ی آموزش از راه دور در فناوری های بی سیم خلاصه شده است؛ زیرا تاکنون هیچ علمی در دنیا نتوانسته نظیر فناوری های بی سیم در جهان با سرعت باور نکردنی نفوذ کند.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، آموزش از راه دور، یادگیری از راه دور

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.