تاثیرپذیری نسل جدید فراگیران از بکارگیری شیوه یادگیری سیار در مدارس و استفاده از فناوری های نوین آموزشی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_212
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 429
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد کاظم بهاری

دانشجوی کارشناسی ارشد کیهان شناسی دانشگاه شهید رجایی تهران

سامان فاوچی

کارشناسی ارشد شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه

راهله غفاری

دبیر ریاضی اداره آموزش و پرورش شیراز

شهناز کرمی

کارشناسی ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد فارس

چکیده

با توسعه و پیشرفت فناوری های نوین در کشورهای مختلف، به خصوص در کشورهای پیشرفته و به دنبال آن انفجار اطلاعات در تمام بخش های مختلف جوامع، پاسخگویی با شیوه های سنتی، دیگر جوابگوی انسان ها در زمینه انتقال سریع اطلاعات نبوده و لذا نیاز به شیوه های جدیدتر به شدت احساس می شد. یکی از ویژگی های دنیای کنونی دگرگونی های سریعی است که در زمینه های گوناگون از جمله در نحوه آموزش و یادگیری، با استفاده از فناوری ها، نرم افزارها، ابزارها و رسانه های نوظهور، به خصوص در حوزه آموزش صورت گرفته است. فراگیران آموزشی تمایل دارند از معلمان خود تقلید کنند که فناوری های نوین آموزشی را در برنامه درسی خود ادغام کرده و خارج از ساعات کلاس درس از آن برای یادگیری استفاده کنند. نسل جدید فراگیران تاثیرات زیادی از شیوه های نوین آموزش و یادگیری در پیشرفت تحصیلی خود می بینند. یادگیری سیار یک از شیوه های مدرن آموزشی است که با بهره گیری از ویژگی های خاص خود، از جمله کاهش زمان یادگیری، قابلیت حمل آسان، شخصی سازی فرایند یادگیری، هزینه پایین، تسهیل انتقال موضوعات آموزشی، درگیرسازی یادگیرنده، و یادگیری مستقل از زمان و مکان، ظرفیت های بالقوه ای را جهت دسترسی یکسان افراد به محتوای آموزشی فراهم می کند و موجبات افزایش عملکرد آنها در طول تحصیلاتشان می شود. بنابراین بکارگیری فناوری های نوین آموزشی و شیوه های یادگیری سیار در توسعه عملکرد حرفه ای معلمان نقش محوری و اصلی در افزایش کیفیت یادگیری دانش آموزان ایفا می کند. محوریت اصلی این پژوهش بررسی تاثیرپذیری فراگیران نسل جدید از بکارگیری شیوه های یادگیری سیار و فناوریهای نوین آموزشی در مدارس می باشد که در این راستا با تکیه بر روش مروری از نتایج مطالعات و تحقیقات انجام شده با موضوع مرتبط استفاده شده است.

کلیدواژه ها

یادگیری سیار، فراگیران نسل جدید، فناوری های نوین، ادغام فناوری و آموزش

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.