واکاوی تقویت مهارت های اجتماعی فراگیران ابتدایی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_210
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 119
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد بنی سرتنگی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی فرخشهرپردیس بحرالعلوم شهرکرد

ابوالفضل همایون زاده

کارشناسی روانشناسی عمومی دانشگاه پیام نور واحد بندپی غربی

امیر ملک زاده

کارشناسی علوم تربیتی تکنولوژی دانشگاه تبریز

زیبا رزمجویی

کاردانی آموزش ابتدائی دانشگاه تربیت معلم زینب کبری استان فارس

چکیده

در یادگیری مهارت های جتماعی، به دانش آموزان آموزش داده می شود که تصمیم گیری های خاص می تواند در تمام جنبه های زندگی شان (اجتماعی، عاطفی، فیزیکی و فکری) و چگونگی تصمیم گیری مثبت برای رشد و تغییر مثبت، تاثیر بگذارد. مهارت های اجتماعی مهم است، چرا که یادگیری اجتماعی و عاطفی پایه و اساس مثبتی را فراهم می کند که دانش آموزان می توانند در مورد خود و دیگران در یک محیط امن و پرورشی مدرسه بیاموزند. علاوه بر پرداختن صریح به موضوعاتی مانند تنوع، تصور از خود و مسئولیت، این مهارت ها می توانند به طور مشابه توسط معلمان و دانش آموزان به سایر درس ها و فعالیت های یادگیری عاطفی اجتماعی منتقل شوند. یادگیری اجتماعی و عاطفی تنها به کلاس درس ختم نمی شود. مهارت های زندگی یادگیری عاطفی اجتماعی می تواند به دانش آموزان کمک کند تا تحصیلات بیشتر و بالاتر را دنبال کنند، به اهداف شغلی دست یابند و روابط بهتری با خانواده و دوستان ایجاد کنند. در این پژوهش، دلایل تاثیرگذاری آموزش مهارت های اجتماعی، چگونگی آموزش این مهارت ها، چگونگی ارزیابی آنها و شایستگی های مورد نیاز در آموزش مهارت های اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته اند.

کلیدواژه ها

یادگیری اجتماعی ، مهارت های اجتماعی، یادگیری مهارت های اجتماعی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.