موانع تعلیم و تربیت دینی درعصرحاضر

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: سومین همایش ملی قرآن کریم سفینه النجاه عصر
  • کد COI اختصاصی: QURANSAFINEH03_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1584
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامحسین احمدی

استادیار دانشگاه تربیت معلم آذربایجان

چکیده

انسان به لحاظ استعداد و توانایی ها و نیازهای مختلف و متکثری که دارد می تواند درمکتب های گوناگون درمعرض تعلیم و تربیت قرار گیرد و من حیث المجموع می توان به دو نوع بشری و حیانی اشاره کرد نوع نخست تعلیم مبتنی بر داده های بشری و نوع دوم مبتنی براموزه های وحیانی و الهی است تعلیم دینی در عصر حاضر به لحاظ شکل گیری تفکر حسابگری مبتنی برکمیات و به رنجوری افتادن تفکرمعنوی ضروری است به خصوص که علم که درمفهوم جدید از قرن هفدهم شکل گرفته و تکنولوژی مدرن را برای انسان به ارمغان آورده مبتنی برفرضیه و مشاهده است و مدعی است که راه حل کاملترین و دقیق ترین راه هاست علیرغم آن که درقرآن راه حس فقط یک راه آن هم نخستین آن دانسته شده است دراین مقاله تلاش شده تا درحد وسعش به دو مانع از موانع چهارگانه علم زدگی و از خود بیگانگی اشاره داشته باشد و انسان خواهان تفکر معنوی را از آن بازدارد.

کلیدواژه ها

علم، تعلیم و تربیت دینی، وجود اصیل، از خود بیگانگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.