تجربه ی زیسته دبیران در به کارگیری الگوهای نوین تدریس (مدارس متوسطه دوره اول و دوم شهرستان مشکین شهر)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین همایش ملی علمی پژوهشی روانشناسی و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: CPESCONF09_190
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 109
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حاتم جلیلوند مغانلو

۱- کارشناسی ارشد جغرافیای انسانی مطالعات ناحیه ای، دبیر دوره متوسطه دوم، آموزش و پرورش مشکین شهر، اردبیل، ایران، کد پرسنلی ۵۱۸۷۵۴۱۱

پریسا توحیدی

۲- کارشناسی علوم تجربی، دبیر دوره متوسطه اول، آموزش و پرورش مشکین شهر، اردبیل، ایران، کد پرسنلی ۵۱۸۷۶۸۲۲

فهیمه اسکندری

۳- کارشناسی ارشد مدیریت دولتی- نیروی انسانی، دبیر دوره متوسطه اول، آموزش و پرورش پارس آباد، اردبیل، ایران، کد پرسنلی:۱۹۹۸۰۱۵۶

چکیده

هدف اصلی پژوهش حاضر تجربه ی زیسته دبیران در به کارگیری الگوهای نوین تدریس (مدارس متوسطه دوره اول و دوم شهرستان مشکین شهر) می باشد. روش پژوهش از لحاظ هدف، یک تحقیق کاربردی و بر حسب نحوه اجرا از نوع پیمایشی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه دبیران دوره اول و دوم متوسطه شهرستان مشکین شهر می باشد که با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۱۲۸ نفر به روش نمونه گیری هدفمند به عنوان نمونه پژوهش انتخاب و پرسشنامه در بین آنان توزیع شد و مبنای تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد وضعیت موجود اجراء و به کارگیری الگوها و روش های نوین تدریس از نظر دبیران دوره اول و دوم متوسطه آموزش و پرورش شهرستان مشکین شهر نامطلوب می باشد. موانع اجراء و به کارگیری الگوها و روش های نوین تدریس از نظر دبیران دوره اول و دوم متوسطه شهرستان مشکین شهر، یا خود دبیران هستند یا شرایط و امکانات آموزشی مانعی برای اجراء روش های نوین تدریس می باشند و یا دانش آموزان مانع محسوب می شوند. اولویت بندی موانع اجراء و به کارگیری الگوها و روش های نوین تدریس از نظر دبیران دوره تحصیلی اول و دوم متوسطه آموزش و پرورش شهرستان مشکین شهر به ترتیب زیر می باشد: ۱-شرایط و امکانات آموزشی؛ ۲-دانش آموز؛ ۳-معلم. همچنین تفاوت معنی داری بین دیدگاه دبیران دوره تحصیلی اول و دوم متوسطه در مورد موانع اجراء و به کارگیری الگوها و روش های نوین تدریس دبیران آموزش و پرورش شهرستان مشکین شهر وجود ندارد. و در آخر، دیدگاه دبیران دوره تحصیلی اول و دوم متوسطه در مورد موانع اجراء و به کارگیری الگوها و روش های نوین تدریس دبیران آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر نامطلوب است.

کلیدواژه ها

تجربه زیسته، موانع اجرای روش های نوین تدریس، دبیران، متوسطه اول و دوم، شهرستان مشکین شهر

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.