مقایسه شیوه های مطالعه و یادگیری دردانش آموزان با پیشرفت تحصیلی بالا و پایین مقطع متوسطه پایه دوم انسانی شهرستان ملایر
محل انتشار: همایش منطقه ای روانشناسی و علوم تربیتی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,462
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCPES01_046
تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین تدابیری که به ساخت ذهنی یادگیرنده کمک می کند و سبب تسهیل مطالعه و یادگیری و پایداری و ثبات اموخته های او می شود اگاهی از شیوه های درست مطالعه و یادیگری است بالدریج 1974 به نقل از سیف 1364 درکتاب روشهای مطالعه اظهار می دارد مطالعه ثمربخش از دو عامل متاثر است یکی علاقه نسبت به مطالب خواندنی و دیگری کاربرد ماهرانه فنون مطالعه. علاقه نسبت به مطالب خواندنی سبب می شود تا شخص به مطالعه بیشتر بپردازد مطالعه بیشتر باعث کسب فنون بهتر درمطالعه می شود و کاربرد این فنون مطالعه را آسانتر و لذت بخش تر می سازد هنگامی که دانش آموزان راهبردهایی را جهت مطالعه و یادگیری انتخاب می کنند این شیوه ها ممکن است مطابق با اصول و روشهای صحیح باشد که درنتیجه موجب پیشرفت تحصیلی بالا می شود و یا ممکن است درتضادف با اصول و روشهای مطالعه باشد که منجر به پیشرفت پایین و درنتیجه یاس و ناامیدی شود بهبود و توسعه عملکرد تحصیلی فراگیران یکی از اهداف اصلی مراکز آموزشی می باشد زیرا عملکرد تحصیلی افراد اساس موفقیت و پیشرفت درهر مقطعی محسوب می گردد.
نویسندگان
نادیا یزدیان
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :