تبیین استانداردهای مدارس آینده برای در بر گرفتن فضاهای آموزشی مدرن

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_174
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 231
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حنیف ایوبی

کارشناسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قصرقند

لیلا ملا حسینی

کارشناسی آموزش ابتدایی تربیت معلم زاهدان

ثمین درزاده

کاردانی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان

پرویز آبادیان

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه بین المللی چابهار

چکیده

استانداردهای مدارس آینده برای در بر گرفتن فضاهای آموزشی مدرن در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته و محقق با روشی توصیفی به بررسی جنبه های مختلف آن پرداخته و چشم اندازهای آن را ارائه نموده است. مدارس نوین بر مهارت های قرن ۲۱ تمرکز می کنند و محیطی را برای دانش آموزان ایجاد می کنند تا با چالش های آینده و جهانی شدن روبرو شوند. و از این رو، مدرسه به فرآیند یادگیری مادام العمر اهمیت می دهد. با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی، تعجب آور نخواهد بود که تا سال ۲۰۵۰، حداقل ۹۰ درصد از جمعیت دانش آموزان برنامه های آموزشی آنلاین را دنبال کنند. در ۲۰ سال آینده، مدارس فناوری پیشرفته ای در کلاس درس خواهند داشت تا دروس معلمان را تکمیل کند. به عنوان مثال، یک کلاس علمی ممکن است پرینت سه بعدی را پوشش دهد و اینکه چگونه می توان از آن برای تکثیر اعضای مصنوعی برای تغییر زندگی افراد استفاده کرد. زمینه های ضروری که در هنگام اصلاح یا گسترش ساختمان باید در نظر گرفته شود عبارتند از: دسترسی، فضا، آگاهی حسی، افزایش یادگیری، سازگاری، سلامت و ایمنی و پایداری. روش های طراحی یادگیری به این اطمینان کمک می کند که زمان یادگیرنده به خوبی صرف تجربیات یادگیری موثر و لذت بخش شود. تجارب آموزشی مرتبط، جذاب و به یاد ماندنی ایجاد می کند. در مدارس آینده، کلاس درس فیزیکی واقعی برای ایجاد یک محیط آموزشی اهمیت کمتری دارد. ما در حال حاضر شاهد پیشرفت های عظیمی در فناوری آموزش از راه دور هستیم، با ابزارهایی مانند تماس ویدیویی و ضبط به این معنی که هر کسی می تواند در کلاس شرکت کند، مهم نیست در کجا باشد. در مدارس آینده، کلاس های درس به خوبی طراحی شده می تواند به کودکان کمک کند تا احساس امنیت، امنیت و ارزشمندی داشته باشند. در نتیجه عزت نفس افزایش می یابد و دانش آموزان برانگیخته می شوند تا در فرآیند یادگیری شرکت کنند.

کلیدواژه ها

استانداردهای مدارس آینده ، فضای آموزشی، فضای آموزشی آینده

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.