پیاده سازی موثر آموزشی مبتنی بر بازی با پیاده سازی ابزارهای هوش مصنوعی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_172
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 222
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هانیه جعفر نوه سی اصل

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه پیام نور واحد عسلویه

فرشته تقی پور قصابی

کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه ملی دانشوران

زلیخا گوهری

کارشناسی دانشگاه پیام نور واحد معارف هشترود

زهرا نورپور

کارشناسی روانشناسی دانشگاه پیام نور واحد هشترود

چکیده

این مقاله به بررسی روش یادگیری مبتنی بر بازی پرداخته و با روشی توصیفی و مروری، مزایا و معایب هوش مصنوعی و نحوه به کارگیری آن در تدریس مبتنی بر بازی را مورد بررسی قرار داده است. یادگیری مبتنی بر بازی یک استراتژی یادگیری فعال است که نقطه تلاقی بین عناصر بازی و محیط یادگیری است و از استراتژی هایی استفاده می کند که معمولا برای بازی ها برای تشویق و تقویت یادگیری، تمرین و ارزیابی استفاده می شود. یادگیری مبتنی بر بازی یک راه عالی برای بهبود خلاقیت، تفکر انتقادی و مهارت های حل مسئله در زبان آموزان جوان است. مربیان می توانند به دانش آموزان این آزادی را بدهند تا راه حل ها و ایده هایی ارائه دهند که سطح خلاقیت آنها را افزایش می دهد. نتایج حاصل از هوش مصنوعی به معلمان اطلاع دهد که در طول کلاس روی کدام حوزه های موضوعی تمرکز کنند. با گذشت زمان، برنامه های هوش مصنوعی یاد می گیرند که دانش آموزان چگونه کار می کنند و یادگیری را برای آنها شخصی سازی می کنند. دانش آموزان می توانند به جای پیروی از یک برنامه استاندارد، بر شکاف های یادگیری خاص خود تمرکز کنند. هر کسی که از روندهای جهانی در صنایع مختلف مطلع باشد، می داند که شخصی سازی در صدر فهرست قرار دارد. این به دلیل ظهور هوش مصنوعی است که یک مزیت برای بخش آموزش است. هوش مصنوعی به معلمان کمک می کند تا بازی خود را ارتقا دهند و تمام اطلاعات مورد نیاز را در اختیار آنها بگذارند. همچنین به معلمان این امکان را می دهد که محتوایی را ایجاد کنند که به بهترین شکل برای دانش آموزانشان مناسب باشد و در عین حال از یادگیری شخصی اطمینان حاصل کنند. این کارها را خودکار می کند، بنابراین معلمان زمان بیشتری برای انجام آموزش بیشتر و تاثیر بهتر بر دانش آموزان دارند.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی، یادگیری مبتنی بر بازی، یادگیری نوین

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.