بررسی ابعاد و قابلیت های یادگیری مبتنی بر ابر در آموزش الکترونیکی در مدارس

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_150
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 268
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیرا باقری

کارشناسی زبان و ادبیات فارسی تربیت معلم باهنر شیراز

مریم باقری

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده

چکیده

برخلاف نام یادگیری مبتنی بر ابر ، آموزش الکترونیکی مبتنی بر ابر هیچ ارتباطی با ابرهای واقعی ندارد. بلکه به یک تجربه یادگیری اشاره دارد که به صورت مجازی - در یک ابر دیجیتال اتفاق می افتد. نه تنها نیازی به ملاقات حضوری ندارید، بلکه نیازی به نصب نرم افزاری روی رایانه خود نیز ندارید. تنها چیزی که نیاز دارید اتصال به اینترنت است. پلتفرم های یادگیری مبتنی بر ابر تنها یکی از انواع نرم افزارهای آموزش الکترونیکی هستند. دسترسی به مطالب آموزشی و دروس از هر نقطه به صنعت آموزش فرصتی می دهد تا به دانش آموزان بیشتری دسترسی پیدا کند و شمول را بهبود بخشد. برخی از دانش آموزان دلایل شخصی دارند، به این معنی که حضور در مدرسه هر روز می تواند چالش برانگیز باشد. اجازه دادن به آنها برای یادگیری از راه دور یک مزیت بزرگ است تا اطمینان حاصل شود که همه حق خود را برای آموزش مناسب دریافت می کنند. محیط های یادگیری مبتنی بر ابر، یک تجربه یادگیری تعاملی را امکان پذیر می کند. با استفاده از ابزار تالیف، می توانید از انواع ویژگی ها و عناصر برای زنده کردن محتوای ثابت استفاده کنید. یادگیری مبتنی بر ابر به شما امکان می دهد آزمون ها، تمرین های خالی، تصاویر تعاملی و موارد دیگر را اضافه کنید. اینها فقط برخی از ویژگی های یادگیری مبتنی بر ابر هستند که فراگیران شما را به شرکت در دوره دعوت می کند و آنها را درگیر می کند. در این پژوهش سعی شده است با روش تحلیل توصیفی به بررسی ویژگی ها و مزایای یادگیری مبتنی بر ابر، راهکارهای پیاده سازی آن در آموزش الکترونیکی و بهره مندی معلمان از این شیوه برای پیشبرد اهداف آموزشی پرداخته است.

کلیدواژه ها

رایانش ابری، رایانش ابری، یادگیری سیار، یادگیری مبتنی بر ابر، آموزش الکترونیکی.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.