بررسی غلبه بر چالش های استفاده از فناوری در پیاده سازی موثر آموزش سیار

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: HPMECONF01_147
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 57
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نسرین حوری

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

سکینه منصوری

کارشناسی مشاوره دانشگاه فرهنگیان مرکز امام رضا (ع) اندیمشک

کمال بریسم

کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پیام نور واحد اهواز

سیدیاسر بخات

کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه پیام نور واحد دزفول

چکیده

این پژوهش به بررسی راهکارهای غلبه بر چالش های موجود در استفاده از قابلیت های فناوری در زمینه آموزش سیار پرداخته است. فناوری های آموزشی نوین، روش ها و سبک های آموزش از راه دور را تحت تاثیر شگرف قرار داده است. به یقین می توان اذعان داشت. آینده ی آموزش از راه دور در فناوری های بی سیم خلاصه شده است؛ زیرا تاکنون هیچ علمی در دنیا نتوانسته نظیر فناوری های بی سیم در جهان با سرعت باور نکردنی نفوذ کند. یادگیری سیار شکل جدیدی از فرایند یادگیری است که در قالب فناوری موبایل در سیستم آموزشی مطرح است و می تواند محیط های آموزشی و پرورشی را در راستای به کارگیری آنها گسترش دهند. در قرن حاضر، فناوری اطلاعات به یک رسانه به معنای واقعی آن تبدیل شده است؛ ابزاری در میان مواد آموزشی که باید آموزش داده شود و فراگیران بر آن تسلط یابند. این فناوری، در درجه ی اول آموزش را از محدوده های زمان و مکان رها می کند؛ بدین معنا که از طریق آن می توان در هر زمان و مکانی به ان دسترسی پیدا کرد. از طریق این نوع یادگیری افراد بر اساس تفاوت های قردی خود می توانند آموزش ببینند.. مهم ترین مشخصه های این نوع از یادگیری عبارت است از در دسترس بودن، قابل حمل بودن، یادگیرنده محور بودن، شخصی و غیررسمی بون. از طرفی نبود زیرساخت ها، هزینه بالا، آشنا نبودن با این روش ها و همچنین صفحه نمایش ها و کلیدهای فناوری های سیار کوچک و غیره از چالش های این نوع روش یادگیری و آموزش می باشد. با توجه به نتایج مطالعات مختلف، استفاده از این روش ها نیاز به آموزش مربیان و مدرسان آموزشی دارد. اگرچه ویژگی سیار بودن این فناوری ها خود می تواند در عرصه ی آموزش چالش انگیز باشد و محدودیت هایی را سبب شود، لیکن درک بهتر ازمزایا و چالش ها می تواند به ما در استفاده از این یادگیری کمک کند.

کلیدواژه ها

یادگیری سیار، موانع یادگیری سیار، غلبه بر موانع یادگیری سیار

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.