ارزیابی عملکرد پوشش ۳Ni-۴Al-۱Zn و ۴Ni-۳Al-۱Zn روی فوم نیکل جهت تولید هیدروژن از محلول آبی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی (iMat۲۰۲۲)
- کد COI اختصاصی: IMES16_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 305
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد-شناسایی و انتخاب مواد مهندسی - دانشگاه تهران
استاد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد- دانشکدگان فنی - دانشگاه تهران
استادیار دانشکده مهندسی متالورژی و مواد – دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
توسعه الکترو کاتالیست های با کارایی بالا برای واکنش تولید هیدروژن در مقیاس بزرگ از طریق شکافت الکتروشیمیایی آبامری ضروری است. در این تحقیق نانو ذرات نیکل-آلومینیوم-روی روی فوم نیکل سه بعدی (NiAlZn/NF) به روشهیدروترمال رسوب داده شد. ساختار و مورفولوژی الکترو کاتالیست سنتز شده به ترتیب با استفاده از پراش اشعه ایکس ومیکروسکوپ الکترونی روبشی مورد مطالعه قرار گرفتند. همچنین فعالیت واکنش آزادسازی هیدروژن با استفاده از روشولتامتری روبشی خطی (LSV) در الکترولیت ۱ مولار پتاسیم هیدروکسید (KOH) بررسی شد و نمونه رسوب داده شده بازیرلایه خام مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان دادند که پتانسیل لازم برای ایجاد دانسیته جریان های (۱۰mA.cm(-۲ و۱۰۰ برای نمونه ۳Ni-۴Al-۱Zn رسوب داده شده روی فوم نیکل به ترتیب ۲۱۲ و ۴۷۱ میلی ولت و برای نمونه ۳Al-۱Zn-۴Ni۲۳۲ و ۴۸۴ میلی ولت و برای نمونه فوم نیکل خام به ترتیب ۲۵۱ و ۶۲۴ می باشد. نتایج حاکی از آن بودندکه نمونه رسوب داده شده عملکرد بهتری از نمونه خام آن ارائه داده و رفتار کاتالیستی بهتری را نشان می دهد.کلیدواژه ها
الکتروکاتالیست، تولید هیدروژن، فوم نیکل، هیدروترمال، نانو ذرات نیکل- آلومینیوم –رویمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.