کاربرد آجرهای هوشمند در صنعت ساختمان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در عمران، معماری و مدیریت شهری قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: ENGGCONF09_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 913
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران
استادیار گروه مهندسی عمران ، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران
چکیده
سازه های ساختمانهای در معرض آسیب های سازهای و شکننده هستند که معمولا ناشی از تنشها و کششهای بیش از حد، نشستهای متفاوت پی، پیری مصالح و خطرات طبیعی مانند زلزله است. پایش سلامت این نوع سازه هانقش اساسی در شناسایی آسیب های اولیه ، شناسایی شرای بحرانی ،بهینه سازی سازه و شرای نگهداری سازه دارد و سازه را برایحفاظت از میراث ساخته شده از اهمیت بالایی برخوردار می سازد. توسعهآجرهای هوشمند(حسگرهای جدید) یک فناوری نوآورانه است که اخیرا توسط پژوهشگران برای نظارت بر چنین سازه هایی پیشنهاد شده است. اینحسگرهای شامل آجرهای پخته شده با خاک رس تازه به همراه الیافمیکرو فولاد ضد زنگ رسانا است که قابلیت پیزومقاومتی کامپوزیت را افزایش می دهد. آجرهای هوشمند مجهز به الکترودهای صفحه مسی هستند و میتوانند در سازه های ساختمانی، به عنوان آجرهای معمولی، برای نظارتبر تغییرات کشش، تغییرات در مسیرهای بار و ایجاد آسیبها، مستقر شوند و تغییرات قابل اندازه گیری در خواص الکتریکی خود هنگامی که تحت بارهای خارجی یا کشش قرار میگیرند را نشان میدهند. بنابراین،استقرار شبکه ای از آجرهای هوشمند در یک سازه ساختمانی ، ویژگی های خود تشخیصی را برای سازه فراهم می کند. در این راستا، این مقاله یک بررسی نظری در مورد کاربرد آجرهای هوشمند و نظارت بر سلامت ساختاری (SHM) در سازه های ساختمانی جدید یا در سازه های از پیش موجود برای ارزیابی زلزله و برای تخمین کشش تحت افزایش بارهای فشاری ارائه میکند .کلیدواژه ها
آجرهای هوشمند ، SHM، زلزله، پیزومقاومتمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.