بررسی سازه فولادی سبک LSF از لحاظ نحوه اجرا و عملکرد حرارتی به عنوان ساختمان مسکونی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در عمران، معماری و مدیریت شهری قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: ENGGCONF09_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 516
نویسندگان
گروه مهندسی عمران، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران
گروه مهندسی عمران، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران
چکیده
نیاز گسترده و روزافزون جامعه به ساختمان و مسکن، ضرورت استفاده از سیستم های ساختمانی و مصالح جدید به منظور ارتقا کیفیت ساخت، افزایش سرعت ساخت، افزایش عمر مفید ساختمان ها، سبک سازی و افزایش مقاومت در برابر بلایای طبیعی را بیشاز پیش مطرح ساخته است.این اوریفن جدید ساختمانی به دلیل پیشرفت سریع در صنعت ساختمان مطرح شد، مطمئنا از نظر فناوری دارای مزایای زیادی است که این روزها همه الزامات را برآورده می کند. اما در کنار دیدگاه هایی که در بالا ذکر شد مهمتر این است که ساخت این ساختمان هااز محیط طبیعی محافظت می کند و با دیدگاه های توسعه پایدار همخوانی دارد و محیطی سالم را برای استفاده کنندگان در تمام طول عمر ساختمان تضمین می کند.رسانایی حرارتی بالای فولاد می تواند یک نقطه ضعف باشد که اگر به خوبی طراحی و اجرا نشود منجر به پل های حرارتی می شود. در مورد اجزای LSF مانند دیوارها و دال ها لازم است مراقبت ویژه ای با بهینه سازی طراحی عناصر صورت گیرد، زیرا استفاده از عایق حرارتی پیوسته ضروری است.پوشش حرارتی ساختمان برای ارائه رفتار حرارتی خوب و بهره وری انرژی بسیار مهم است و امکان کاهش انرژی عملیاتی را فراهم می کند.در این مقاله سیستم ساخت و ساز و اجرای سازه سبک LSF مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و به استراتژی های کاهش انرژی عملیاتی پرداخته میشود تا مزایا و معایب اصلی آن نشان داده شود.کلیدواژه ها
سازه فولادی سبک,عملکرد حرارتی,اجرای سازه فولادی سبک,پل های حرارتیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.