فراگیر شدن و تحول خدمات دیجیتال ارگانها در دوران کرونا (مطالعه موردی آموزش و پرورش)
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: ESPCER06_112
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 221
نویسندگان
کارشناسی ارشد علوم تربیتی
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی
کارشناسی ارشد رشته مدیریت آموزشی
چکیده
کرونا هنوز پیچیده تر و مسری تر از قبل جولان می دهد؛ زندگی مسالمت آمیز با آن چیزی است که مسوولان بر آن تاکید می کنند؛ در عین حال معلمان برای گذران زندگی خود و تداوم کسب و کار و اقتصاد خانواده مجبور به مراودات اجتماعی هستند لاجرم مناسب ترین راه حل کاهش تجمعات استفاده از بستر الکترونیک ومدیریت زمان خدمت رسانی به مردم است .یکی از خدماتی که سال هاست از آن بحث می شود، دولت الکترونیک است که چشم اندازش استفاده بهینه و حداکثری از تمامی بسترها و زیرساخت های فناوری اطلاعات است . حوزه دولت الکترونیک به عنوان یکی از حوزه های زیر مجموعه فناوری اطلاعات ، امروزه این امکان را برای دولت بوجود آورده است تا با استفاده از فناوریهای نوین اطلاع رسانی ، اطلاعات و خدمات مورد نیازجامعه را به سادگی ، به سرعت و به شیوه ای کارآمد در حداقل زمان و با کمترین هزینه ارائه نمایند. اینترنت بهترین شیوه برای ارائه خدمات و اطلاعات است .این مطالعه از جمله اولین مطالعاتی است که یک چارچوب سیستماتیک برای بررسی روابط خدمات دیجیتال ، رضایت معلمان و خدمات پایدار تحت شرایط حدی ترس از بیماری همه گیر ارائه می دهد.کلیدواژه ها
خدمات دیجیتال - بیماری کرونا- الکترونیک شدن - رضایت معلمان - خدمات پایدار- رضایت معلمانمقالات مرتبط جدید
- بررسینقش اختلالات یادگیری در وضعیت عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- بررسی نقش اخلاق در هوش مصنوعی و چالش ها و راه حل های آن
- رابطه اسکیزوفرنی با اختلال یادگیری در دانش آموزان
- اثربخشی آموزش واقعیت درمانی بر نگرش های ناکارآمد و باورهای وسواسی در دانش آموزان دارای اختلالات یادگیری شهر دامغان
- تاثیرات روانشناختی استفاده از فناوری های دیجیتال بر سلامت روانی و نقش والدین در پیشگیری از اعتیاد دیجیتال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.