بررسی نحوه عملکرد ماشین الات رفت و روب مکانیزه در دو مدل ساکشنی و مکانیکی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: CONFME08_091
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 397
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری، گروه جغرافیا، دانشگاه پیام نور فردوس
استادیار دانشکده فنی و مهندسی، گروه گیاهان دارویی، موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری مشهد
کارشناسی ارشد علوم اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
چکیده
در حال حاضر استفاده از ماشین الات رفت وروب مکانیزه در سطح دنیا افزایش چشمگیری پیدا کرده است کهبا توجه به تنوع و گوناگونی انواع آن عموما ممکن است در شهرها و شهرداریهای کشور جهت انتخاب جاروبمورد نظر دچار مشکلاتی گردند که به همین منظور و با توجه به آشنایی اینجانب به این نوع دستگاهها در راستایکمک به این امر اقدام به مستند سازی تجربیات عملی و علمی در این خصوص کرده ام.امید است مقاله مذکورگامی در جهت کمک به ارتقا سطح خدمات عمومی رفت وروب به شهر و سایر شهرزداریها باشد و در انتخابدستگاه مناسب جهت شرایط مختلف راهگشا باشد. مزایای مکانیزاسیون رفت و روب-۱ افزایش کیفیت کار-۲ سرعت عملیات رفت و روب-۳ کاهش تلفات نیروی انسانی-۴ کاهش نیروی انسانی-۵ جمع آوری خاک و نخاله و جلوگیری از گرفتگی کانالها-۶ افزایش ضریب سلامتی و زیست محیطی-۷ کاهش هزینه های رفت و روبکلیدواژه ها
عملکرد، رفت و روب، مکانیزه، مکانیکی، ساکشنیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.