مطالعه و بررسی ارتباط بین فناوری های متاورس و بلاکچین

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICCONF08_251
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 516
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی کوپائی حاجی

دانشکده فنی حرفه ای ولیع صر (عج)، تهران ایران

ژینا یاراحمدی

دانشکده فنی حرفه ای دختران ولیعصر(عج)، تهرا ن ایران

چکیده

در دنیای مجازی متاورس مسئل های به نام مالکیت محل بحثهای فراوانی قرار می گیرد. تصور کنید که وارد یک بازی شده اید و در آن با خریدتجهیزات، یا ساختن مکانهایی پیشرف تهایی را در بازی حاصل می کنید. حال چگونه میتوان مالکیت فردی را در این دنیای مجازی به اثبات رساند .هدف فناوری متاورس ارائه تجربه واقعیت افزوده به مردم و تغییر اولویت آ نها از دنیای فیزیکی به یک جهان مجازی است؛ اما رسیدن به این هدف،مستلزم بکارگیری فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال است . در فناوری متاورس داده ها باید بدون هیچگونه نقصی و در زمان تعیین شده به مقصدخود برسند. به همین دلیل، فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال بخشی جدا ناپذیر از متاورس هستند. تراکنش های صورت گرفته در دنیایمتاورس باید کاملا امن باشند و در سری عترین زمان ممکن پردازش شوند. در این مقاله به مطالعه و بررسی فناوری های متاورس و بلاکچین پرداختیم.

کلیدواژه ها

بلاکچین، فوکو، دازاین، رمزارز ، متاورس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.