ارایه ی الگوریتمی برای مصورسازی توابع با ابعاد دلخواه با استفاده از آنالیز مجموعه های تراز

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICCONF08_232
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 152
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن کاردان

دانشکده مهندسی برق و کنترل، دانشگاه تفرش، تفرش

مهدی رمضانی

دانشکده ریاضی، دانشگاه تفرش، تفرش

علی مددی

دانشکده مهندسی برق و کنترل، دانشگاه تفرش، تفرش

چکیده

توابع ریاضی در تمامی مسایل مهندسی, علوم پایه و بسیاری رشته های علمی دیگر به چشم می خورند. بررسی رفتار این توابع بهازای تغییر متغیرهای مستقل همیشه موضوعی کاربردی و حیاتی بوده است. روش های تحلیلی بسیاری وجود دارند که با تجزیه وتحلیل این توابع کاربر را در درک موضوع و حل مشکل یاری می کنند. مصورسازی این توابع در کنار این روش های تحلیلی قرارمی گیرد و درک عمیق تری را برای کاربر به ارمغان می آورد. اما مشکلی که همیشه وجود دارد این است که مصورسازی توابع با بیشاز دو متغیر مستقل ابدا کار سرراستی نیست و همواره در تیوری و عمل با چالش هایی همراه بوده است. نوشتار پیش روء با تحلیلمجموعه های تراز یک تابع اسکالر و قرار دادن آن ها در یک ساختار درختی و همچنین بررسی اتصال این مجموعه ها با مرز ناحیه یمصورسازی, نگاره ای را ایجاد می کند که تصویر جامعی از تابع را پیش روی کاربر می گذارد. این روش قابلیت اعمال بر روی توابع بادو یا تعداد بیشتری متغیر مستقل را دارد. ناگفته پیداست که هرجقدر توان پردازشی بیشتری برای این کار اختصاص پیدا کند.نگاره ی نهایی الگوربتم تصویر دقیقتری از تابع را ارایه خواهد داد. توابع اشیایی پیوسته هستند که در این روش بصورت گسستهبررسی می شوند. نتیجتا ممکن است خطاهای مربوط به گسسته سازی در نتایج نهایی وجود داشته باشد که با دقیق تر کردن گسسته سازی ها می توان بر این امر فایق آمد.

کلیدواژه ها

مصورسازی تابع، تحلیل مجموعه های تراز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.