چشمانداز سیستم رابط مغز و کامپیوتر براساس معرفت شناسی رفتار کاربران برای بازنمایی الگوهای هنری و ذهنی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICCONF08_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 153
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نشمین افضلی

دانشجوی دکتری معماری سیستم های کامپیوتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

مریم دادمان

دانشجوی ارشد پژوهش در هنر دانشگاه خاتم

سعید ستایشی

استاد علوم شناختی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مرکز آموزش عالی علوم شناختی

چکیده

با توسعه علم و فناوری، به ویژه توسعه ی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کنار سایر فناوری های اطلاعاتی، محیط اطراف ما به محیطی هوشمندتر تبدیل شده است. این فناوری ها قطعا به طور اجتناب ناپذیری بر کار و زندگی ما تآثیرات مستقیمی خواهند گذاشت.در همین راستاه استفاده از سیستم های رابط مغز و کامپیوتر برای برقراری ارتباط و کنترل دنیای فیزیکی و وافعیت مجازی بسیارپررنگ شده است از جمله می توان به اتصال اینترنت آشیا برای کنترل پدیده ها ومعرفت شناسی رفتار کاربران برای بازنمایی الگوهایهنری ذهن در یک فضای بی نهایت باز اشاره کرد. از سوی دیگر» علاوه بر آن چه که تحت عنوان توانایی کنترل ماشین یا کامپیوتر ازآن یاد می شوده با رشد سریع فناوری هاء ظهور داده کاوی و امکان پیاده سازی الگوریتم های یادگیری ماشینی، امکان وارد کردنالگوهای رفتاری به این محیط را نیز فراهم نموده است. به گونه ای که تحلیل رفتاری، یک رشته ی علمی متمرکز بر مدل سازیرفتارهای خاص برای درک تعاملات هوشمندتر با سیستم گردیده است. لذا می توان پاسخ منااسبی برای میل به اگاهی انسان درخصوص عکس العمل به اتفاقات بیرونی و رفتارهای متقابل را یافته و با فراهم سازی توانایی پیش بینی آنچه اتفاق می افتد، اینامکان را فراهم ساخت تا پیش بینی شود که بازخورد رفتاری در سطوح مختلف جامعه چگونه خواهد بود.

کلیدواژه ها

سیستم رابط مغز و کامپیوتر، سیستم دانش مبتنیبر معرفت شناسی، بازنمایی ذهنی هنر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.