ارائه مدل تصمیم گیری اولویت بندی شرکت های بیمه در راستای کسب مزیت رقابتی پایدار

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICOCS06_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 189
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدا عسگری

کارشناس ارشد فقه و حقوق جزا دانشگاه ادیب ساری

پیام ترابی

کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران واحد دماوند

چکیده

با توجه به رقابت روزافزون میان سازمانها و چالش جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان کنونی و وفادارسازی آنها در چنین محیط رقابتی باید به دنبال شناسایی عوامل موثر جهت کسب مزیت رقابتی باشند. از این رو سازمان ها برای حفظ و کسب مزیت رقابتی ناگزیرند نسبت به تغییرات دنیای کسب و کار حساسیت نشان دهند و تلاش کنند خدمات و محصولات منحصر به فردی ارائه کنند، تا اثربخشی خود را در برابر تغییرات و تحولات حفظ کنند. صنعت بیمه یکی از صنایع بشدت رقابتی کشور است که نیاز به تحلیل عوامل موثر بر مزیت رقابتی در این صنعت را الزامی کرده است. هدف این پژوهش ارائه مدل تصمیم گیری اولویت بندی شرکت های بیمه در راستای کسب مزیت رقابتی پایدار می باشد. بدین منظور ابتدا ضمن مطالعه ادبیات موضوع، معیارهای موجود شناسایی شدند. سپس نظرات خبرگان در خصوص اهمیت هر یک از معیارها و با توزیع پرسشنامه جمع آوری شده است. در این تحقیق جهت الویت بندی شرکت های بیمه در راستای کسب مزیت رقابتی پایدار از روش تاپسیس فازی استفاده شده است. عوامل کلیدی موثر در کسب مزیت رقابتی پایدار به شرح عوامل کلیدی موثر در کسب مزیت رقابتی پایدار شامل خلاقیت و نوآوری ، کارایی، سرمایه منابع انسانی، پاسخ گویی به مشتری و کیفیت ارائه خدمات نهایی شده و نهایتا شرکت های ارائه دهنده خدمات بیمه ارزیابی و اولویت بندی شده اند. در انتها نیز جمع بندی و پیشنهادات تحقیقات آتی آورده شده اند.

کلیدواژه ها

مزیت رقابتی پایدار، شرکت بیمه، روش تصمیم گیری تاپسیس فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.