بررسی میزان موفقیت یادگیری تلفیقی یادگیری الکترونیکی و یادگیری سنتی در آموزش دوران ابتدایی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: NERA07_405
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 121
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب سام دلیری

کارشناس ارشد مدیریت برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس، آموزگار کلاس دوم ابتدایی مدرسه دخترانه پروین اعتصامی چالوس

سارا سادات هاشمی

کارشناس ارشد مدیریت برنامه ریزی آموزشی، آموزگار کلاس سوم ابتدایی مدرسه دخترانه پروین اعتصامی چالوس

چکیده

در این پژوهش تلاش شده است که به بررسی مولفه های یادگیری تلفیقی(مدل مارتین) با یادگیری الکترونیکی و یادگیری سنتی، در یادگیری دروس دوران ابتدایی بود. این پژوهش نیمه آزمایشی و از نوع پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل است. روش های نوین نظام های آموزشی به منزله یک ضرورت و نیاز آموزشی فراگیران جهت بوجودآمدن فرصتهای تحصیلی در کلیه نقاط جهان و بدون در نظر گرفتن مرزهای جغرافیایی در نظر گرفته می شود. فناوری ارتباطات و اطلاعات در مدت زمان کوتاهی که از پیدایش آن می گذرد توانسته است تغییرات فراوانی را در نحوه زندگی بشر به وجود آورد. یکی از بسترهایی که سهم عمده ای از این تغییرات را به خود اختصاص داده است آموزش است. آموزش های مبتنی بر تکنولوژی نوین اینترنت، با تغییرات بنیادینی که در مفاهیم آموزش سنتی ایجاد کرده است، توانسته است بسیاری از ناکارآمدی های سیستم های سنتی آموزشی را رفع کرده و دگرگونی های اساسی را در آموزش به وجود آورد. محور تغییرات ایجاد شده، حذف زمان، مکان و محدودیت های منابع آموزشی از سیستم های سنتی است. این امر سبب تغییر روش ها و رویکردها در امر آموزش شده است. نتایج تحلیل نشان داد برنامه ی آموزش تلفیقی نسبت به دو شیوه ی سنتی و الکترونیکی بر یادگیری دروس دوران ابتدایی دانش آموزان موثرتر بوده است. این نتایج تلویحات مهمی در زمینه ی بهبود آموزش با توجه به پیشرفت های علم و فناوری و بهره گیری از مزایای هر دو شیوه ی آموزش سنتی و الکترونیکی را دارد.

کلیدواژه ها

یادگیری تلفیقی، یادگیری الکترونیکی، یادگیری سنتی، آموزش الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.