حل مسائل مختلف جبری به روش هندسی در ریاضیات مدرسه ای

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: NERA07_328
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 158
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرمحمد مومنی کوهستانی

کارشناسی ارشد ریاضی محض گرایش جبر دانشگاه مازندران

یاسمن نژادحسینیان

کارشناسی ارشد ریاضی محض گرایش جبر دانشگاه مازندران

چکیده

مطالعه تاریخ ریاضیات نشان می دهد بسیاری از روش های مختلف جبری در ابتدا به صورت هندسی تفسیر می شدند. پژوهش ها نشان می دهند مطالعه مسائل در قالب اشکال و روش های هندسی شهود بهتری به دانش آموزان بدست می دهد. نویسندگان در تجربه زیسته خود در حوزه آموزش ریاضی مدرسه ای دریافتند که بسیاری از مسائل جبر مانند حل معادلات درجه دوم به روش کلی دلتا توسط دانش آموزان صرفا حفظ شده و ادارک صورت نمی گیرد. در این راستا نگاهی به مسائل جبری مدرسه ای از دید هندسی داریم و روش هایی را پیشنهاد می دهیم تا معلمان با به کارگیری آن ها در کلاس درس درک بهتری از روش های جبری به دانش آموزان از طریق روش های هندسی ارائه دهند؛ همچنین مدل سازی هندسی تعادل، بررسی دو مدل سازی هندسی در حل مسائل آزمون PSLE و الگوهای مختلف هندسی در مسائل جبری از مواردی هستند که در این مقاله به آن ها خواهیم پرداخت. روش پژوهش آمیخته ای از روش کتابخانه ای و تجارب زیسته نویسندگان می باشد.

کلیدواژه ها

جبر مدرسه ای، هندسه، معادلات درجه دوم، اشکال هندسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.